2777
2789

چطوری ۳ سال خاطره حرف اینمهمه عشق عاشقی فراموش کنم اونم بخاطر ی کینع قدیمی و نارضایتی پدر مادرم؟؟

زنگ زده بود صداش پر بغض بود گفت به مامانت بگو منکه پسر خوبیم خدارو خوش نمیاد😭😭من چجوری تموم کنم چجوری تحمل کنم نمیتونم آرزوم مرگه.. 

مامانمو هیچوقت نمیبخشم هیچوقت بجای اینکه پشت من باشع وایساده روبروی من زنگ زده کل فامیل عمه ام خالم دونه دونه زنگ میزنن میگن این ادم ما نیست تموم کن .. 

انگار اونا قراره شوهر کنن .

هیچوقت باعث بانیش نمیبخشم ی روز خوش تو زندگیش نبینه .

وقت ناخن ، مژه.  بافت مو داشتم هیچکدوم نرفتم حوصله ندارم 😔 برا منو عشقم دعا کنید بهم برسیم به حق امام حسین ... سال بد کنار هم باشیم ولی دلم خوش نیست 😔

بدترین عیدیه ک دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالله بهم برسین

ولی به خاطر حرف دیگرون از هم جدا نشین

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
ایشالله بهم برسین ولی به خاطر حرف دیگرون از هم جدا نشین

😔😔 من اصلا نمیخام به اونم هیچی نگفتم که جدا شیم ولی چرا ی پسرو پابند خودم کنم .‌‌‌‌‌‌ اون میگه هرکاری میکنم برا من بشی ولی دلم خوش نیس چون هیچ جوره راضی نمیشن بابام گفت بری میکشمت  

😔😔 من اصلا نمیخام به اونم هیچی نگفتم که جدا شیم ولی چرا ی پسرو پابند خودم کنم .‌‌‌‌‌‌ اون میگه هرک ...

کمی صبر کنین خدا بزرگه حل میسه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟