هاویشام۸۱ مدیر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 661 عنوان میشه یه نفر برام ف.ا.ل بگیره | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست ممنونتون میشم میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱 1400/12/28 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاویشام۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 661 چندیس ک دلت یکجا نیس ب چکنم چکنم افتادی ب رفع این حالت ب خدا توکل کن مدتی س ب کسی دل بسته ای واز فکر ... ممنوننن عزیزم دقیقاااااا به نیتم ارتباط داشت میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱
بهارم30 عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 4309 ممنوننن عزیزم دقیقاااااا به نیتم ارتباط داشت اره این فاله راست گفته چندبار برام میگه از نیتت بگذر بعدازون اینده ی خوبی در انتظارته
هاویشام۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 661 اره این فاله راست گفته چندبار برام میگه از نیتت بگذر بعدازون اینده ی خوبی در انتظارته هی خدا چجور اخه من ازش بگذرم از تو گوگل فا.ل گرفتی یا دستی گلم ؟ میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱
بهارم30 عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 4309 هی خدا چجور اخه من ازش بگذرم از تو گوگل فا.ل گرفتی یا دستی گلم ؟ ن ف ال ابجد دستی.دیدیکه اگه دروغ بود دقیقا نمیگف ب ی نفر دل بستی.سعی کن واقع بین باشی گلم
هاویشام۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 661 ن ف ال ابجد دستی.دیدیکه اگه دروغ بود دقیقا نمیگف ب ی نفر دل بستی.سعی کن واقع بین باشی گلم اره دقیقااااا درست گفت هی خدا یعنی به من حسی نداره چی بگم میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱
هاویشام۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 661 ن ف ال ابجد دستی.دیدیکه اگه دروغ بود دقیقا نمیگف ب ی نفر دل بستی.سعی کن واقع بین باشی گلم ممنونم عشقم خیلی چیزارو برام روشن کرد فا.لت ممنونواقعا میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱
رُکسانا عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 7108 ن ف ال ابجد دستی.دیدیکه اگه دروغ بود دقیقا نمیگف ب ی نفر دل بستی.سعی کن واقع بین باشی گلم واسه منم میگیری عزیز چند روزه حالم خیلی داغونه