2777
2789

امروز عمم خونمون بود داشت میگفت کسی که جدا میشه دیگه بدبخته سنش هرچی باشه بهش میگن بیوه کسی نمیاد بگیرش مگه اینکه مخفی کنه که بالاخره اگه بفهمه اونم طلاقش میده😐

حالا منی که توی عقدم و ۱۸ سالمه و می‌خوام جدا بشم کلی حس بد گرفتم🥺💔 

من تازه امسال کنکور دارم البته این چندماه آخر که درگیر همین مسأله جداشدن بودم زیاد درس نخوندم ولی خب سال بعد هم وقت دارم.

یعنی اگه من دانشگاه قبول بشم برم سرکار بازهم باید طبق حرف اینا فک کنم بدبخت شدم؟🥲

حس میکردم دوره این حرفا تموم شده،،،یا عمه من زیادی قدیمی فکر می‌کنه؟💔 نظر شما چیه؟

باهم مهربون باشید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طَرز فکرش قدیمیه ول کن بایا مگ باید بخاطر حرف مردم زندگی کنی؟ 

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

اره خوشبخت میشه به شرطی که اگه دوباره خواست ازدواج کنه با چشم باز انتخاب کنه و بی گدار به آب نزنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
میترسم حرفاشون روی پدرمادرم تاثیر بزارن🥲💔

ن بیخیال باش دوره عقد براهمینه اگه باهم نساختن جدا بشن و هردلیل دیگ توهم جوابشونو بده 

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت..