2777
2789
عنوان

شوهر بی درک و فهم مادرشوهر فتنه گر

646 بازدید | 24 پست

چند روز پیش خونه مادرشوهرم بودم اومدم خونه بابام کمک مادرم خودمم کار داشتم بعد فرداشبش مادرشوهرم زنگ زد من تنهام بیا پیشم گفتم من بخدا کار دارم نمیتونم بیام گوشی قطع کرد بعدش شوهرم چند بار قبلش زنگ زده بودم جواب نداده بود همین مادرش قطع کرد زنگ زد من نباشم نباید خونه ما بیای در ضمن عقد هستم بعدش شروع کرد ب پیام دادن منم جوابش دادم فرداش برادرش پیام داد فلانی خونه ما هم بیا منو مادرم انقدرم بد نیستیم ک.تو از ما عارت میاد شوهرمم تو این چند روز ن زنگ زده نه پیام داده 

امروزم برادرش استوری گذاشته خیلی مفهمومی ب من زده حالا من باید چکار کنم

و خدایی که در این نزدیکیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی مگه پیتزا سفارش میدن ک همون دقیقه باید هی و حاضر باشی؟ ول کن دختر خوب کردی گفتی کار دارم آدمشون نیستی ک بالاخره شما هم کار داری خانواده داری

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔

وقتی عقدی پس خونه باباتی دیگه

میرفتی یه کمک میکردی

حالا چی استوری گذاشته؟

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
فقط برادرشوهرت😐😐😐😐چقدر خاله زنکه

مقصر مادرش چون بردارش خونه نبوده همین رسیده عفریته خانوم بهش گفته پیام بده بعدشم منه بیچاره با درد کمر براش همه کارای خونه تکونی کردم  خدا ازش نگذره

و خدایی که در این نزدیکیست 
بگوپدرم اجازه نمیده توعقدبیام زیادخودمم کاردارم اهمیت نده خودشون بیخیال میشن

انوقت میگن پس چرا موقع عشق و حال میذارن بیای؟😐

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت