2777
2789
عنوان

برای برگشت عشقتون چیکار کردین؟

264 بازدید | 17 پست

بچه ها من الان با کسی که دوسش دارم حرف میزنیم اما اون خیلی عوض شده 

میگه خیلی بد اخلاقی خودمم قبول دارم باید چیکار کنم مثل قبل بشه رابطمون اخه رابطه ی خیلی قشنگی داشتیم میشه لطفا کمکم کنید 

باید چیکار کنمممممممم

خودمو انداختم زیر پاش التماسش کردم ولی اخر رفت

تیکر تاریخ تولدمه 🤩بعضی شبا چشا درشت، بیدار بعضی شبا دمِ پنجره صدا تُپق میاد بعضی شبا لقن مفصلام منم یه دوست ناباب، وسلام منم یه درس عبرت باخودم بَدم و اِلا دست به خیرم عشق می‌کنم بخنده چهره‌ات خدا نرسید شیطون رفت تو جِلدم پَ؛ چه قدرم راضیم دادا بچه مثبتا به گا میرن دادا به همه چی آره گفتیم جایِ نه بابا ما بَد و رفتیم لایِ صدتا راه جدیداً ردیفم تو پول تو چپ دادا چون تا وقتی پول هست آقام وایسادم زدنم تو دعواها ولی اَ ترس نشاشیدم تو شوارام صبرم کمه، حوصلم در حد حداقله چهل سالگیمو می‌بینم به تخت بستنش دستاشو بستن اَ دست نره من بسمه دلم تنگ شده برا نه برای اینکه دوباره بمیریم برا هم بی‌قرارم و دلتنگ سرِ گرم برا طعم قبل همه جمع یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزی و حس نمی‌کنیم من اخمام تو همه، تو گریه می‌کنی مارو نگا تو چی حرفه‌ای شدیم منو این دست‌ساز باهم یه شبایی داریم که صبح‌ش درمانگاهم با این حال، تنها عین مَرد وایستادم عین مرد وایستادم❤️شایع و صادق اهنگ دلی ❤️انگار منو داشت میگفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دیر شده بود وقتی به خودم اومدم دیدم برای همیشه از دست دادمش بااین فرق که اون باهمه چیز من مثل همین بداخلاقی‌ها م کنارمیومد

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔

بی خبر رفت به خاطر اینکه موندم سال دوم واسه کنکور خسته شده بود بهش گفتم یک سال کم باهم صحبت کنیم متا کنکور بدم هر چند هفته یه بار می‌رفتیم بیرون یا زنگ میزد یه شب زنگ زد کلی حرف زدیم حال دوتامونم خوب بود پنج ماه مونده بود به کنکور بهم گفت من نیستم بهتر درس میخونی؟ گفتم آره خب تایم بیشتری میذارم کلی حرفای خوب به هم زدیم من منظورم این بود کمتر پیام میده بیشتر میتونم تست بزنم کلی تشکر کردم بابت اینکه امسال هم منتظرم میمونه صبح پاشدم دیدم خطش رو سوزونده فکر کردم رفته درس بخونم بعد کنکور رفتم دنبالش محل کارش گفتن ازدواج کرده باورم نمیشد حتی یه خداحافظی هم نکرد بعد سه سال یه خبر نداد تا من بین کنکور و همه چی اونو انتخاب کنم یا حداقل تلاش کنم نگهش دارم به خاطر پنج ماه اینهمه حس و عشق رو گذاشت تو جیبش منم گذاشت تو خواب رفت پس اگه فرصت داشتید تا تلاش کنید برای نگه داشتن عشقتون خوشحال باشید چون چیزی برای حسرت نمونده من همین فرصت رو هم نداشتم