2777
2789
عنوان

سرطان سینه😭😭😭😭

381 بازدید | 11 پست

مامانم رو سینه هاش چن جاش پوستش ملتهبه قرمزه درد داره 

میترسم سرطان سینه داشته باشه 

کسی خدایی نکرده تجربشو تو اطرافیان نداره یا اینجا دکتری کسی نیس؟علایم چیه؟

جای ترس سریع دکتر ببرینش 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر زنان ساعت ۵ میاد منتظریم ولی دارم میمیرم از نگرانی

جراح عمومی باید برید ک سونو بنویسه.. الان برید ی دکتر عمومی سونو بذه بعد بره متخصص

لطفا یک لعنت برای کسی بفرستید که باعث شد دخترش خودسوزی کنه .
دکتر زنان ساعت ۵ میاد منتظریم ولی دارم میمیرم از نگرانی

حق داری ایشالله خوب میشه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
نمیدونم چیه چجوریع؟

عزیزم تو نت بزن بیشتر متوجه میشی یه گوسفند میخری به نیت عقیقه برا مادرت و گوشتش رو بین فقرا تقسیم میکنی ولی از اعضای خانواده هیچکس نباید هیچی ازش بخوره وگرنه عقیقه محسوب نمیشه حالا اینکه دقیقا کیا نباید بخورن یادم نیست تو نت ببین