2777
2789
عنوان

ماجرای شپشی

66 بازدید | 5 پست

از اونجایی که الان شپش زیاد شده و من تونستم در عرض سه روز ریشه کنش کنم از سر پسر سه سالم دوست داشتم اینجا بمونه تا اگه کسی مثل ما گرفتار شد سریع بتونه جلوی پخش شدنش رو بگیره

خدایا به بزرگیت قسمت میدم کمک کن

دو روز بود حس میکردم پسرم فقط داره سرش رو شدیدا میخارونه و خیلی اذیت داره ولی برای منی که تا حالا شپش رو از نزدیک ندیده بودم نمیدونستم چه اتفاقی افتاده و زیادم توجه ام رو جلب نکرد

تا اینکه پسرم خون دماغ شد شدید من نگران شدم از دکتر وقت گرفتم ببرم تا یه معاینه کنه تو مطب یادم افتاد سرش رو گفتم همین که دکتر نگاه کرد گفت خانوم پسرت شپش داره زود ببرش درمان رو شروع کن و یه شامپو نوشت منم که هیچی نمیدونم و از هیچی خبر نداره 

اومدم شامپو رو خریدم و زدیم به سرش به خیال اینکه همش رفته چون هیچ تجربه ای نداشتم نمیدونستم

از حموم‌در اومد داشتم موهاشو نگاه میکردم دیدم چیزای سفید که تو سرش بود هنوز مونده به همسرم گفتم گفت خودش میره نگو اونم هیچی نمیدونه

داشتم موخاشو شونه میکردم یه شپش سیاه زنده دیدم و فهمیدم اصلا شامپو اثر نکرده 

اون شب پسرم خوابید من گشتم یکی رو‌پیدا کردم که تجربه داشت ازش پرسیدم چیکار کنم گفت اون سفید هارو خودت با دست بکن نابود کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرداش از خواب بیدار شد نشوندم روی یه پارچه دونه دونه اون سفید هارو از روی سرش جمع کردم حدودا ۵۰ تا تخم جمع کردم

و ۵ تا زندشو گرفتم 

و در کنارش هرچی که پسر اون چند روز سرش رو گذاشته بود با اب ۶۵ درجه شستم هرچی لباس هاش بالش ها کوسن ها وسایل تختش حولش همه چی

اصلا بغلش نمیکردم که تو سر منم نیوفته

و وسایل خونه رو شستم و شستم

همسرم رفت شونه مخصوص شپش خرید ذرمان رو با اون شروع کردم هی کشیدم به موهاش و اون تخمای لعنتی رو کندم و انداختم تو سرکه روزی دوبار تا اینکه روز سوم دیگه هیجی ندیدم تو سرش و خدارو شکر میکنم که تونستم خیلی زود بفهمم و نزارم گسترش پیدا کنه