دو هفتس عمل بینی کردم سرماخوردم همش سرفه میکنم رفتم دکتر کلی قرص سرم داد میترسم اینا رو استفاده کنم ورم بینیم دائمی بشه..اینجا کسی بوده ک بعد از عمل بینی سرما خورده باشه لطفا راهنماییم کنین از استرس دارم میمیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من دو هفته اس عمل کردم،روز اول تو بیمارستان سرماخوردم اما دکترم گفت اصلا استرس نداشته باش و هنوزم گاهی عطسه دارم.با دهن باز عطسه کن و دو طرف لپتو بگیر ک فشار نیاد...نمک نخور
سلام من دو هفته اس عمل کردم،روز اول تو بیمارستان سرماخوردم اما دکترم گفت اصلا استرس نداشته باش و هنو ...
یادت باشه بذار آب ریزش بیاد و با گوش پاک کن آروم تمیز کن جوری که به دیواره های بینیت نخوره و زیاد داخل نبر ،در حد گرفتن ابریزش چون نمیتونی بینیتو با دستمال بگیری
بله اما خب من هم سرما خوردم هم پریود شدم😁😁😁شرایطم از شما خییلی بدتر بود چون هفته اول بود.....نگران نباش،منم ورم دارم هنوزم یه جاهایی از صورتم کبوده....