2777
2789

دو هفتس عمل بینی کردم سرماخوردم همش سرفه میکنم رفتم دکتر کلی قرص سرم داد میترسم اینا رو استفاده کنم ورم بینیم دائمی بشه..اینجا کسی بوده ک بعد از عمل بینی سرما خورده باشه لطفا راهنماییم کنین از استرس دارم میمیرم

من سرما خوردم 

خیلی فجیح بود یعنی خواهرم هر ساعت یک بار میمومد خونو و این چیزا رو از بینینم تمیز می کرد 

من نشستم بروی مِی بخری برگردی ترسم این است مسلمان شده باشی جایی!

مگه دارو به ماندکاری ورم بینی ربطی داره !!!!؟،،

اولین باره تو عمرم میشنوم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرما خوردم  خیلی فجیح بود یعنی خواهرم هر ساعت یک بار میمومد خونو و این چیزا رو از بینینم تم ...

شما هم سرفه میکردین؟من سرفه میکنم میترسم بینیم بدتر ورم کنه

شما هم سرفه میکردین؟من سرفه میکنم میترسم بینیم بدتر ورم کنه

شدید خواهرم می‌گفت الان بخیه بینیت باز میشه 

ولی خداروشکر چیزی نشد

من نشستم بروی مِی بخری برگردی ترسم این است مسلمان شده باشی جایی!
سلام من دو هفته اس عمل کردم،روز اول تو بیمارستان سرماخوردم اما دکترم گفت اصلا استرس نداشته باش و هنو ...

یادت باشه بذار آب ریزش بیاد و با گوش پاک کن آروم تمیز کن جوری که به دیواره های بینیت نخوره و زیاد داخل نبر ،در حد گرفتن ابریزش چون نمیتونی بینیتو با دستمال بگیری

مرسی گلم 🧡ورم بینیتون برا شما هم زیاده؟!

بله اما خب من هم سرما خوردم هم پریود شدم😁😁😁شرایطم از شما خییلی بدتر بود چون هفته اول بود.....نگران نباش،منم ورم دارم هنوزم یه جاهایی از صورتم کبوده....