2777
2789
عنوان

وضعیت واتساپ

195 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه کاتساو نصب کردم جی بی اخه میخواستم استوری یه نفر و بدون اینکه تیک بخوره ببینم 

بعد الان هیچ استوری نیست 

حتی استوری که خودم صبح گذاشته بودم هم نیست

چیکار کنم

چجوری برش گردونم

چجوری ببینم

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نبود چیزی نصب کنی 

خود واتساپ معمولی هم این امکان داره

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
لازم نبود چیزی نصب کنی  خود واتساپ معمولی هم این امکان داره

گفتن جی بی نصب کن

الان چیکار کنم. خیلی واجب یود ایتوریش

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 
باید دوباره استوری بزارن که ببینی  خودت یه استوری دیگه بزار  قبلی میاد

قبلی ها میاد؟

گفتن جی بی نصب کن الان چیکار کنم. خیلی واجب یود ایتوریش

قبلی پاک کردی؟

اگع پاک کردی بریز شاید دوباره اومد

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
قبلی پاک کردی؟ اگع پاک کردی بریز شاید دوباره اومد

نه قبلی رو پاک نکردم

الان نه با جی بی 

نه با وااساپ قبلی خودم استوری نمیاد

نه قبلی رو پاک نکردم الان نه با جی بی  نه با وااساپ قبلی خودم استوری نمیاد

شاید اونیکی شمارت تو اونیکی خطتت سیو نیس بخاطر این استوریت برا اون خطتت نمیاد

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
نه قبلی رو پاک نکردم الان نه با جی بی  نه با وااساپ قبلی خودم استوری نمیاد

مگه قبلا وات ساپ نداشتی؟ خب مثلا تو الان ساعت12 استوری بذاری ساعت 12 فردا... ناپدید میشه

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
شاید اونیکی شمارت تو اونیکی خطتت سیو نیس بخاطر این استوریت برا اون خطتت نمیاد

کلا یه خط دارم 

دوتا وانسان نصب کردم کلا پاک شد استوری ها

مگه قبلا وات ساپ نداشتی؟ خب مثلا تو الان ساعت12 استوری بذاری ساعت 12 فردا... ناپدید میشه

نع ببین من وات جدید نصب کردم. استوری های دیگران  چه تو این جدیده چه تو قبلی کلا پاک شد