2777
2789
عنوان

کیست اندومتریوز

205 بازدید | 17 پست

سلام خانومای گل . خانوما تا حالا کسی کیست اندومتریوزشو با سوزن مایعشو براش کشیدن ؟؟؟ مفید بود عایا؟از طریق واژنه ؟

من هر دو تخمدانم کیست اندومتریوز دارم سمت راستم ۵ سانتیه لوله باز داره سمت چپ ۳ سانتیه لوله بسته داره دکتر گفته بیا با سوزن برات مایع داخل کیستو بکشم . خیلی نگرانم . کسی اگه انجام داده راهنمایی کنه لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طب سنتی درمان داره.نرو زیر عمل

نه بابا طب سنتی فقط درحد اسهال میتونه درمان کنه 

علم نوین پزشکی رو ول کنه بره طب سنتی اینقدر هم زمان بر هست امکان نتیجه گرفتنش هم ۱درصده

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
نه بابا طب سنتی فقط درحد اسهال میتونه درمان کنه  علم نوین پزشکی رو ول کنه بره طب سنتی اینقدر ه ...

علم.نوین  پزشکی ک خیلیا رو بیچاره کرده. طب سنتی خیلی پیشرفت کرده و خیلی از بیماریهای لاعلاجم داره درمان میکنه.منم فیبرومو با طب سنتی دارم.درمان میکنم.زمان بر هست اما ارزششو داره

علم.نوین  پزشکی ک خیلیا رو بیچاره کرده. طب سنتی خیلی پیشرفت کرده و خیلی از بیماریهای لاعلاجم دا ...

کیا رو بیچاره کرده همین طب نوین خیلی نازاها مادر شدن 

تا آخر عمرشون هم میخاستن با سنتی برن جلو نمیتونستن به نتیجه برسن مال شما حتما خیلی ساده بوده ودرمان خاصی نمیخاسته

کیا رو بیچاره کرده همین طب نوین خیلی نازاها مادر شدن  تا آخر عمرشون هم میخاستن با سنتی برن جلو ...

اتفاقا خواهر شوهر من با با جدیدترین طب نوین که خاست بچه دارشه گفتن چون شوهرت اسپرمش بشدت داغونه امکان هیچ.کاری نیست. اخرش باطب سنتی بچه دارشد. و.هزاران هزار ادم دیگه ک با طب سنتی کارشون راه افتاد. ک اینجا مجالش نیس.طب مدرن هم بد نیست یه جاهایی

اتفاقا خواهر شوهر من با با جدیدترین طب نوین که خاست بچه دارشه گفتن چون شوهرت اسپرمش بشدت داغونه امکا ...

من و اطرافیانم اصلا طب سنتی رو قبول نداریم 

من  یه دوره استفاده از داروهاش حالم بد شد هیچوقت هم سمتش نمیرم 

اما طب نوین همیشه نتیجه بخش بوده به یاری خداوند 

خداروشکر 

من و اطرافیانم اصلا طب سنتی رو قبول نداریم  من  یه دوره استفاده از داروهاش حالم بد شد هیچ ...

خب  با همین فرمون برو جلو. هر کی به راه خویش.گذر زمان خیلی چیزا رو اثبات میکنه

خب  با همین فرمون برو جلو. هر کی به راه خویش.گذر زمان خیلی چیزا رو اثبات میکنه

شما نمیخاد بزور عقایدتون روبه دیگران بگید ارکی خودش میدونه چی براش درسته الان که دارن بساطاین طب اسلامی سنتی رو جمع میکنند وخیلیها هم حالشون بدشده اینهمه فیلمها داره نشون میده که چقدر بد بوده بعصی از داروهاشون 

شما نمیخاد بزور عقایدتون روبه دیگران بگید ارکی خودش میدونه چی براش درسته الان که دارن بساطاین طب اسل ...

فکر کنم از فک فامیلیای این پزشکای تازه به دوران رسیده باشی که کارکاسبیشون بهم خورده😂 حالا حرص نخور. مردم خودشون شعور دارن.طب سنتی به کوری چشم بدخواهان روز به روز خواهان بیشتری پیدا کرده و انشاالله بزودی تمام بیماریها به واسطه این بیماری ریشه کن میشه. تاکورشودهرانکس که نتواند دید..😄

فکر کنم از فک فامیلیای این پزشکای تازه به دوران رسیده باشی که کارکاسبیشون بهم خورده😂 حالا حرص نخور. ...

اتفاقا که پزشکان همشون موفق هستند دعای خیر مردم پشت سرشونه 

مگه میتونید جراحی رو با علف وگیاه درمان کنید 

اتفاقا تو حتما از این کسانی هستی که عطاری دارن همیشه هم بازارشون کساده بزور میخان علفاشون رو به خورد مردم میدن اینهمه رسانهها نشون داده دکانتون رو تخته کردن پلمپ کردن باز حرف خودت رو میزنی باشه شما برید یه بیمار تصادفی رو با طب سنتیتون درمان کنید هههااا

اتفاقا که پزشکان همشون موفق هستند دعای خیر مردم پشت سرشونه  مگه میتونید جراحی رو با علف وگیاه ...

نه ابله.با علف درمان درمان نکردم. اگه کمی تحقیق و مطالعه داشتی انقدر جاهل نبودی. حوصله بحثیدن با ادم مغرض تازه به دوران رسیده را ندارم. ارزش وقت گذاشتن نداری ک برات توضیح بدم. بای