رفقا چه همسن های خودم چه بزرگتراز خودم ، نمیدونم چم شده یه ماهه آخر عید اصن دیگه پس و دلم به درس خواندن نمیره یازدهمم و کلی وقت طلایی دارم واسه بستن یازدهم ،ولی علاقم کم شده به درس خواندن راهی سخنی حرفی چیزی سراغ دارید باز به راه بیام ☹️☹️🙁
شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرحور حساب میکنم زیاد بهمون سختی نگذشته که فشار درس روم باشه تازه انلاینم بودیم که دیگه هیچی&n ...
پس درست و حسابی نخوندی
این آنلاین ب همه ضرر رسوند💔
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
میدونی بعضی موقع ها که یه سری هدفات تخریب میشن دیگه هیچ هدفی و جلو پات نمیبینی ،دقیقا تو همون نقطه ...
درکت میکنم عزیزم سعی کن زیااد به درس نچسبی که ازش خسته شی سریال ببین با دوستات وقت بگذرون بعد ی مدت حال روحیت عوض میشه باز درس میخونی آخه آموزش مجازی مارو تا یه حدودی تنبل هم کرده تقصبر خودمون نیست😁
همه رو میبخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم میگفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
پس درست و حسابی نخوندی این آنلاین ب همه ضرر رسوند💔
نه خوندم ،من زود مفهوم یه چیزی و میگیرم اگرم بخونم کیفیت خوندنم خوبه ولی اینکه اصلا میلشو ندارم بخونم ،دقیقا ون روز حضوری رفتیم مدرسه تا دو روز بعدش یه تاثیری رومون داشت که انگار جوگیر شده بودیم میخوندیم ولی باز انلاین
شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!
نه خوندم ،من زود مفهوم یه چیزی و میگیرم اگرم بخونم کیفیت خوندنم خوبه ولی اینکه اصلا میلشو ندارم بخون ...
دقیقاااا تقصیر این مجازیه لامصبه😭
آدم همش با خودش میگه وقتی تقلب هس چرا بخونم
همیشه حضوری باشه خیلی بهتره
قراره ک ۱۴ ب بعد حضوری شه خداروشک
اره حتی اگر بخونی هم میگی حالا که کتاب هس از رو اون جواب میدم کاملتره متنش😂💕
دقیقاااااا😂😂😂👌🏻
من کلاس نهمم
خداروشکر مجازی نیستیم
وگرنه برای انتخاب رشته باید چ میکردم🤣