2777
2789
عنوان

دم عیدی خواهرم قهر کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 26 پست
منم میگم میگه امکان داره وسط این چت ها  مرده به هر حال  شیطون گولش بزنه

خب خواهرت شکاکه و ب شوهرش اعتماد نداره

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خواهرت شکاکه و ب شوهرش اعتماد نداره

باور میکنی از وقتی نیسان آبی رو دیده 

میگه هررررر مردی می تونه خیانت کنههه

یه زن جلووش وا بده اینم خر میشه مرده دیگهه

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
باور میکنی از وقتی نیسان آبی رو دیده  میگه هررررر مردی می تونه خیانت کنههه یه زن جلووش وا بده ...

خدایا توبه🤐

پدر این فیلما بسوزه😑

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
نه نحوه صحبت در چت ها مهمه شوخی  اینا نباشه وگرنه چه موردی داره من دیوار جنس میزاشتم همه مذکر ب ...

میگه از کجا معلوم سر شوخی باز نشه

سر اینکه یکی بهش گفته بود شما پسر کی هستین؟

اینم جوابشو نداده بود  و کش داده بود چت رو

خواهرم یه حرصی میخورد

خدایا توبه🤐 پدر این فیلما بسوزه😑

آره واقعا

قشنگ عادی کردن یه مرد خیانت کنه  عیب نداره خطا کرده و باید بخشیده بشهه

چطور یه بار فیلم نمیسازن   زنی که خیانت کنه شیطون گولش زده و شوهرش باید ببخشش

میگه از کجا معلوم سر شوخی باز نشه سر اینکه یکی بهش گفته بود شما پسر کی هستین؟ اینم جوابشو نداده بو ...

خوب باید تذکر بده یا مدیریت پیجش زنش به عهده بگیره ولی به قول شما حتما موردی دیده

خوب باید تذکر بده یا مدیریت پیجش زنش به عهده بگیره ولی به قول شما حتما موردی دیده

مورد که نه ندیده

کلا به چت با زن و دختر حساس شده

مورد که نه ندیده کلا به چت با زن و دختر حساس شده

خوب عزیز تو به عنوان خواهر آگاه کن که اشتباه مردی که بخوات بلغزه تو ماشین خودش هم هزار کار میکنه تو رندگی اعتماد متقابل حرف اول میزنه واینقدر به شوهرش رسیدگی کنه و که هیچ پیامی به چشم شوهرش نیاد وحشتناکه هم پشتوانه مالی درست کنه طلایی پس اندازی یا خودشم پیج فعال برنه که اگه خدایی نکرده مشکلی براش پیش اومد راحت اون مردرو بندازه بیرون

خوب عزیز تو به عنوان خواهر آگاه کن که اشتباه مردی که بخوات بلغزه تو ماشین خودش هم هزار کار میکنه تو ...

باهاش حرف زدم 

میگه کلا پاک کنه

میگم دیوونه الان فامیل و اینا نمیگن چرا یهو پیجش رفت؟؟؟

شوهرشم یه دنده س  عمرا پاک کنه