2777
2789

بچه ها من ۲۰ سالمه الان باید کلی مو داشتم از بچه های ۶ ۷ سال ام کمتر مودارم یادمه قبل اینکه پریود شم کلی مو داشتم بعدش شروکرد ریختن چن بار دکتر رفتم نشد باز بخدا کلی غصم شده موندم چیکار کنم دیگه موندم  الان ی بنده خدایی ک ۳سال هسم همش حرف ازدواج میزنم ولی اگه بگه میخام بیام جلو میترسم  ک خانوادش متوجه بشن موهام زیاد نیس ابروم بره شده برام ی معضل از لحاظ قیافه خودم هیکلم خوبه موهام فقط شده غصه ی زندگیم بخدا انقد بودجه ام ندارم بخام قرصای گرون بخرم بخورم  خیلی اعتماد ب نفسم اومده پایین یکی درکم کنه چیکار کنم دردمو کی میفهمه بنظرتون درست میشه ؟

قرص هیر ویت بخور 

امپول دکسپانتول و بیوتین هم بزن تا ۶ تا

استزس هم نداشته باش 

روسری هم نپوش تو خونه

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف سه ساله باهاته منتظری تازه بهت بگه بیا ازدواج کنیم؟؟؟؟این خبرا نیست

ولی برای تقویت موهات امپول بیوتین و دکسپانتین ایتفاده کن با قرص زینک و مولتی شدیدا تاثیر گذاره

خانگی ها هم اب برنج و تخم مرغ و اینا عالیه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
اکستنشن مو انجام بدی چطوره ؟ نه خیلی ضایع یه مقدار کم

ن بدتر مبشه اون برا بلندیه 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸