2777
2789
عنوان

یک سوال

195 بازدید | 28 پست

دوستان یک موضوعی خیلی رو دلم سنگینی میکنه

بنظرتون اگه فردا برم قبر شهدا رو با گلاب بشورم و براشون قرآن بخونم؛ واسطه میشن که خدا حالم رو خوب کنه؟

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

امتحان کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی کار قشنگیههه خیلی التماس دعادارم

قربونت عزیز

انشاءالله که هیچ وقت غم نبینی

هرچی خدا بخواد همون میشه نماز اول وقت و صحیت بعداز نماز باخدا

خیلی وقته نماز نمیخونم :)

انگار خدا دوستم نداره :)

از شهید ابراهیم هادی حتما کمک بخواید حاجت تون میده یه ندر بکنید براش و به خدا توکل کنید و نذر کنید& ...

مرسی عزیزم ...

آره صد در صد  من خیلی از شهدای گمنام جواب گرفتم مطمئنم دست خالی برنمیگردی مطمئنم

شهدای گمنام 😔 من خیلی کم تحت تأثیر قرار میگیرم و احساساتی میشم ولی وقتی به شهدای گمنام فکر میکنم حقیقتا دلم میگیره و یه چیزی گلوم را فشار میده

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا