2777
2789
عنوان

میشه یه مشورت بهم بدین؟

159 بازدید | 19 پست

من آلمان زندگی میکنم دوستامون اکثرا برای عید اومدن ایران من بنا ب دلایلی نتونستم

اصلا دوست ندارم سال تحویل تنها باشیم یه دوستی داریم اینجا گفته بیاین خونه ما

ولی آدمیه که به شدت رو بچش که دو سال و نیمه است حساسه

سری قبل تولد ۴ سالگی پسرم بود 

اومدن خونمون یک شب هم موندن بعد از اون هی میگفت پسرم سرما خورده و اینا منظورش این بود از بچه من گرفته

حالا این دفعه هم پسر من مریض شده ولی یک هفته از سرماخوردگیش گذشته یه خورده آبریزش بینی داره میترسم برم باز بچش مریض بشه تا یک ماه هی بگه بالا سرش بیدار بودم بچم خیلی مریضه و … و از چشم پسر من ببینه

درصورت که خودم هفت سین و همه چیم حاضره ولی دلم نمیخواد تنها باشم

اون دفعه یک شب اینجا خوابیدن

بعد خواست دعوت کنه گفت ببخشید نمیگم یه روز زودتر بیای چون بچه ها اذیت میکنن!

دم سال تحویل بیا!

شما بودین میرفتیم یا نه؟!

بنظرم نرو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من لحظه سال تحویل خونه خودتون باشین بعدش میتونین با دوستتون برین شهر بازی یا ... یکم خوش بگذرون ...

آخه بعدش نمیشه ما دوشنبه باید سرکار باشیم پسرمم مهد باشه

اینجا ک تعطیل نیست😢