2777
2789
عنوان

مادرای بچه های بدغذا کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 70 پست
پس من یک سال و نیمه شوهرم میگه شبیه آفریقایی است چرا نمیرسی. بهش.  پسرم استهلال نداره

استهلال چیه عزیزم؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که دلم پره 

دختر من ۳ سالشه 

چند مدل غذا بیشتر نمیخوره 

گاهی گریه میکنم از دستش 

بخدا الان هوس کباب کردم نمیرم بخورم چون اون نمیخوره و از گلوم پایین نمیره کوفتم میشه

فعلا که هرروز یکی از اون چند تا غذایی که دوست داره درست میکنم 

چه میشه کرد

مگه میشه بزور غدا کرد تو حلق بچه. میگه با دارو هم جواب نگرفته

دقیقا

واسه پسر من دیگه دارو هم جواب نمیده

با زور هم دادنی بالا میاره

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
وای تو و خدا یادم ننداز، پسرم حتی دهنشو باز نمی کرد، اشکمو در آورده بود، متوسل به حضرت ابوالفضل شدم، ...

از چه سنی بهتر شدن ؟

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
چهارسالشه ماشالله بزرگه،الان دیگه چرا بدغذاس؟

خب فقط غذاهای سفت و خشک میخوره اونم نه خیلی زیاد غذای آبکی نمیخوره ب خاطر همین همیشه یبوست

بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار  کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
مگه میشه بزور غدا کرد تو حلق بچه. میگه با دارو هم جواب نگرفته

ببین منم زور نمیکنم ولی چیزی که دوست داره رو براش درست میکنم نون فقط نون بربری میخوره نون لولش نمیخوره ابگوشت دوست نداره منم بهش نمیدم 

سیب زمینی دوست داره بهش میدم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.

[QUOTE=230732887]جواب نده حداقل حرص نمیخوری اون اندازه اشتهاش میخوره. کاریش نمیشه کرد پسر منم کم اشتهاست. ۳سال و ن ...[/QUO

واقعا دخترم دو سه روزم میتونست هیچی نخوره همش حرص میخوردم میگفتم این چطور زندس،الان خداروشکر دلیل بی اشتهاییشو میدونم و در حال درمانه

خدایا خیلی دوست دارم❤