2777
2789
عنوان

بنظرتون ی پسره بره رشته ها فنی بهتره یا رشته های نظری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 22 پست
هر جا هر رشته بری اگه مهارت داشته باشی و جربزه اینده داره  از اونجای که قرار سختی بکشی هر جا ک ...

متاسفانه منم همینطور الان رشته انسانیم و سال دیگه کنکور دارم ولی هیچ انگیزه ای برا درس خوندن ندارم

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
علاقه تنها کافی نیست وقتی استعداد اون رشته رو نداشته باشه ازش زده میشه

برای انتخاب رشته 

بین رشته های تجربی و انسانی و ریاضی و هنر اینا منظورمه

اگه استعداد نداشته باشی ک معدل خوب نمیتونی بیاری ک بتونی رشته ریاضی یا تجربی رو انتخاب کنی!

.C'est la vie

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه منم همینطور الان رشته انسانیم و سال دیگه کنکور دارم ولی هیچ انگیزه ای برا درس خوندن ندارم

به چه رشته علاقه داری؟ 

من معترفم یه رشته انسانی با کتابای اضافه تر

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
به چه رشته علاقه داری؟  من معترفم یه رشته انسانی با کتابای اضافه تر

حسابداری و ریاضی 

ولی مامان بابام گفتن فنی نه رشته ریاضی شغلاش به درد دختر نمیخوره و از این حرفا الان دارم میفهمم چقدر از تاریخ و دینی و عربی و ادبیات تنفر دارم تنها درسی که دوست دارم اقتصاد و ریاضی و جامعه شناسیه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
حسابداری و ریاضی  ولی مامان بابام گفتن فنی نه رشته ریاضی شغلاش به درد دختر نمیخوره و از این حر ...

بهت پیشنهاد میکنم تغیر رشته بدی اگه قرار حتی بیکارم باشی تو رشته مورد علاقه خودت بیکار باش اگرچه که برای ادمزرنگ همیشه کار هستمنم میخواستم تغیر رشته بدم ولی خب بخاطر دوستام و تنهاایی نرفتم ولی تو واسه هدفت بجنگ و برو

بهت پیشنهاد میکنم تغیر رشته بدی اگه قرار حتی بیکارم باشی تو رشته مورد علاقه خودت بیکار باش اگرچه که ...

من دیگه به این مدرسه و دوستام عادت کردم الان واسه عوض کردن رشته خیلی دیره سال دهم میشد ولی الان دوسال عقب میوفتم مجبورم تلاش کنم تا به یه جایی برسم

من دیگه به این مدرسه و دوستام عادت کردم الان واسه عوض کردن رشته خیلی دیره سال دهم میشد ولی الان دوسا ...

اره منم خودم بخاطر دوستام نرفتم پس الان که نمیتونی پشیمونی سودی نداره انشالله موفق باشی🙂❤️

اره منم خودم بخاطر دوستام نرفتم پس الان که نمیتونی پشیمونی سودی نداره انشالله موفق باشی🙂❤️

مرسی عزیزم همچنین🧡