2777
2789
عنوان

زبان فرانسوی یا آلمانی؟

546 بازدید | 20 پست

بچه ها من به زبان انگلیسی تقریبا مسلط هستم،و ایشالله تا چند وقت دیگه بهتر هم یاد میگیرم،حالا میخوام توی سال جدید یه زبان دیگه رو در کنار انگلیسی هم به صورت خود جوش یاد بگیرم کلی موندم آلمانی یا فرانسوی؟یا شما اگه میتونید یه زبان دیگه رو به عنوان زبان سوم بهم معرفی کنید،ممنون 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

منم لایک کنید 

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز لباس ک نمیخوای انتخاب کنی ببین کدومش راحتره بهتر یاد میگیری

میخوام بدونم،کدومش بیشتر به کار میاد تا یاد بگیرم عزیزم،گیج شدم اصلا 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
نمیدونم ولی آلمان شاید بتونی مهاجرت کنی کار گیرت بیاد

اخه آلمان ها خیلی نژاد پرستن میترسم

کسی نیست بچه ها؟؟؟

کسی نیست بچه ها؟؟؟

هر دوشون سخته 

آلمانی سخت تره 

من خودم به شخصه دوست دارم آلمانی یاد بگیرم 

به خاطر اینکه کشور المان مهاجر پذیر تره و بزرگترین شرطش بلد بودن زبان آلمانیه 

بازم تحقیق کن ولی ایرانی خیلی المان داریم  

باشه ممنون گلم

خودم b2 فرانسه دارم میتونم بگم یه ترم بری عاشقش میشی

بر عکس المانی خشکه واقعا

ولی اکه انگلیسیت خوبه جفتشو راحت یاد میگیری

خودجوشم نخون حداقل ۲ترم برو یکم تلفظا دستت بیاد

از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...
خودم b2 فرانسه دارم میتونم بگم یه ترم بری عاشقش میشی بر عکس المانی خشکه واقعا ولی اکه انگلیسیت خوب ...

واقعا؟نه میخوام تو سال جدید حداقل روزی یه کلمه رو بخونم،توی یه سال ۳۶۵ کلمه یاد میگیرم،بعد میرم کلاس 

پس به نظر شما فرانسه بخونم؟

واقعا؟نه میخوام تو سال جدید حداقل روزی یه کلمه رو بخونم،توی یه سال ۳۶۵ کلمه یاد میگیرم،بعد میرم کلاس ...

والا اینجور خوندن واسه کسیه که یکم بلده 😵‍💫نمیدونم‌خودت میدونی ولی فرانسه زبان شیرینیه

از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...
والا اینجور خوندن واسه کسیه که یکم بلده 😵‍💫نمیدونم‌خودت میدونی ولی فرانسه زبان شیرینیه

باشه خیلی ممنون❤

هر دوشون سخته  آلمانی سخت تره  من خودم به شخصه دوست دارم آلمانی یاد بگیرم  به خاطر ...

عالیه👌🏻منم دارم یاد میگیرم خیلی مهاجر پذیره.بعد ببین واقعا اینجور که میگن سخت نیست خیلی بستگی داره از چه روشی بهت اموزش بدن.تو انتخاب مدرس دقت کن حتما یاد میگیری