2777
2789
عنوان

ترمیم بینی تهران

4376 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من یک ماه و نیمه بینیمو عمل کردم فرم نیمه فانتزی و اصلا فرمشو دوست ندارم .زشت نشدم ولی قشنگ هم نشدم ...بعضیا میگن قبلت بهتر بودی بعضیا میگن الان بهتری..بینیم بهتر شده عیباش رفته ولی در کل صورتم به دلم نمیشینه دیگه..اول مشکل بینیم بود الان فقط الان حس بسیار بدی دارم...دکتر ترمیم خوووب اگه میشناسین که خودتون نتیجه گرفته باشین به منم بگین لطفا..حال روحیم اصلا خوب نیست.. دلم میخواد سال بعد پیش یه دکتر برم طبیعی و شیک عمل بشم که خیالم راحت بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر شکرریز کارای ترمیمیشون عالیه

این پیج اینستاگرامشون

ایشون متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز هستن و رئیس اسبق بیمارستان  ناجا

فارغ التحصیل  دانشگاه تهران با بیش از ۱۰ هزار عمل موفق در بینی استخوانی و گوشتی و ترمیمی

09305126425

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

به نظر من اون دسته از عزيزانى كه ميگن قبلت بهت  بود ، حسودن 

دكتر خوب : عليرضا سلطانى فر 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 

باکی عمل کردی عزیزم؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
به نظر من اون دسته از عزيزانى كه ميگن قبلت بهت  بود ، حسودن  دكتر خوب : عليرضا سلطانى فر& ...

من با سلطانی فر عمل کردم پنج ماهه هرکس میبینع عاشق اش میشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چقدر میگیره

الان که دیگه جراحی ندارع می‌ره برای اردیبهشت ولی بین ۲۳تا۲۵الان نرخ اش

چقدر میگیره

نميدونم عزيزم 

ولى ناراضى نديدم بين مراجعينش 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى