2777
2789
عنوان

زنداییم ازخونه بیرونم کرد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4713 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا چ بیشعورههه کارت چیه؟تو خونه اونایی همیشه یا نه جای مستقل داری؟

منشی ی شرکتم شباهمونجاپیش خونواده سریدارمبمونم اونام رفتن شهرستان دیگ جانبودبمونم بخداتواین چندسال کارم دومین باریه ک رفتم خونه داییم

خونه ی داییش بوده!مگه غریبه اس

چه ربطی داره؟ مامان بابای منم خاله دایی عمه عموی 43تا نوه هستن هرروز بیان خونه ما مثلا بگن داییشه مگه غریبه اس😂😨

البته اسی دعوت از جانب پسرداییش بوده زندایی موافق نبوده پسره  از زبون مامانش دعوت کرده

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
میگ علاوه بر اینکه پسرداییم زنگ زده داییمم زنگ زده بعدم یروز و یشب ک زیادی نیست اونم جایی مثل خونه د ...

خب زندایی موافق نبوده دیگه بالاترم گفتم 

اسی ام میدونه که دخترتنهاس بالاخره اومده تهران کار میکنه اسی برام عجیب تره

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
خب زندایی موافق نبوده دیگه بالاترم گفتم  اسی ام میدونه که دخترتنهاس بالاخره اومده تهران کار می ...

من بااصراراونارفتم چندساله دارم اینجاکارمیکنم دومین باریه ک اومدم خونه این داییم من بدعالم اصن ی آدم خراب ولی نبایدباهام اونجوری رفتارمیکرد

خاندان شوهر من کمتر از یه ماه نمیان خونمون  جاده چالوسیم میان یادشون میره برن 🥲

فامیلای بابام عالین خیلی ملاحظه میکنن 

اما فامیلای مامانمو دوستای مامانم کاملا بی ملاحضه هستن

تازه مامان من شاغله الان چندروزه خونس خونمون خالی نشده خسته شدم هنوز عید نیومده

کلا به نظر من خونه آشنا نرید اصلا من خودم خونه داداشامم سالی یه بار میرم اونم نه شام میمونم نه هیچی خوشمم نمیاد کسی خونم بیاد امروزه دیگه موقع این رفت و آمدا نیست مگر اینکه خیلی با هم صمیمی باشند.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.