2777
2789
الهی فداتشمم🥺🥺 ایشالا زودتر هر ناراحتی ک تو دلت هست بره

خدا نکنه عزیزم.ناراحتی من عینه خونه که توی رگها جریان داره.فقط با مرگ اون خون از جریان میفته

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم.خیلی دلم گرفت برات وقتی گفتی مشکلاتت بیشتر از منه.و الان خداروشکر میکنم که تکذیبش کرده.مه ...

خدا نکنه عزیزم

غم اخرت باشه و خدا بهت صبر بده

راستی واسه ارامش دلت اگه تونستی برو به مراکزی که بچه‌های بی سرپرست هستن سر بزن یا بچه‌هایی که مشکل دختروتونو داشتن 

وسیله‌هاش رو بچه‌هایی که بی بضاعتن نیاز دارن با ایند کار دل خودتونم اروم میشه یه ثوابیم میکنید

خدا نکنه عزیزم غم اخرت باشه و خدا بهت صبر بده راستی واسه ارامش دلت اگه تونستی برو به مراکزی که بچه ...

رفتم عزیزم.براشون غذا درست میکنمو میبرم.ولی متاسقانه نمیتونم از نزدیک ببینمشون بخاطر کرونا.تا حالا یه عالمه از لباسهای پونه (که همشون نو هستن و شاید اصلا نپویده دادم به خانداهای کم بضاعت.البته با کلی گریه و زاری)داروهاشو بخشییدم که اونم متاسفانه نایاب بودن.و با کلی بدبختی گیر میاوردیم.ولی چی بگم که هیچ کدوم تسکین نیس

رفتم عزیزم.براشون غذا درست میکنمو میبرم.ولی متاسقانه نمیتونم از نزدیک ببینمشون بخاطر کرونا.تا حالا ی ...

اخ الهی عزیزم

گذر زمان سخته ولی یواش یواش اروم میکنه

نمیخوام مثل اکثر ادما شعار بدم چون میدم دردی که داری تا ابد هست فقط یکم کم رنگ تر میشه 

یه ذره یه ذره یه بخشی از زندگی میشه که میتونی به بودن این رنج عادت کنی

مجتبی شکوری تو رادیو راه و کتاب باز خییییلی حرفای قشنگی درباره سوگ از دست دادن عزیزا میزنه و کتابای خیلی خوبی معرفی میکنه

من خودم خیلی ازش استفاده کردم

نمیگم مشکلم  مثل شماس اما سخته برای خودم و تو افسردگی شدیدم ولی خیلی از حرفای این ادم اروم میشم استفاده کن ازش ضرر نمیکنی

اخ الهی عزیزم گذر زمان سخته ولی یواش یواش اروم میکنه نمیخوام مثل اکثر ادما شعار بدم چون میدم دردی ...

ممنونم عزیزم.امیدوارم مشکل شما هم زود حل بشه

سلام سمیه جانم،، خوبی الحمدالله جان‌دلم 💜💜💜گفتم یه حالی ازت بپرسم عزیزدلم☺️💖💖💖

سلام عزیزم خوبی، خیلی وقته تو نی نی سایت نیستم،الهی که حاله دلت خوب باشع

نیستی چرا سمیه جان،، نگرانم برات آخهههههه 😔💔

قربونت برم ابجی،یهو از همه چی بریدم و کم اوردم،تا اینکه امشب به سرم زد که بیام دوباره نی نی سایت