2777
2789

سلام خانما من تازه سقط کردم همسرم واریکوسل داشت عمل کرد بعد 4 ماه اقدام کردیم و باردار شدیم ولی متاسفانه تو 5 ماه متوجه شدیم سندروم دان داره میخوام آی وی اف کنم که خیالم بابت سلامت بچه راحت باشه بنظرتون کلینیک دبیر اشرافی چطوره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم تو تهران مرکز ناباروری مام خوبه 

البته فقط تعریفشو شنیدم و نمیتونم توصیه کنم 

فقط درباره آی وی اف میشه بگید هزینش رو اگر اطلاعی دارین ؟؟

بعدم اینکه فامیلین با هم ؟؟

منم همسرم مشکل واریکوسل داشت و چهار پنج ماه پیش عمل کرد و مثل شما منم سقط کردم 

الان دوباره تو اقدامم میترسم از دوباره باردار شدن 

الانم نمیدونم باردارم یا نه 

من شنیدم تو تهران مرکز ناباروری مام خوبه  البته فقط تعریفشو شنیدم و نمیتونم توصیه کنم  ...

توجه کردم و به این نتیجه رسیدم کسانی که مشکلی دارن چه زن ومرد زودتر باردار میشن

اما کسانی مثل من که بدون علت وناشناخته باردارنمیشن وهیچ مشکلی ندارن بچه دارنمیشن یا خیلی سخت 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
من شنیدم تو تهران مرکز ناباروری مام خوبه  البته فقط تعریفشو شنیدم و نمیتونم توصیه کنم  ...

هزینه هارو نمیدونم اینقد که اذیت شدم دیگه برام هزینه مهم نیست فقط باردار شدم سالم باشه، فامیل هستیم ولی نسبت نزدیک نیست و

منم تهرانه اما تابحال نشنیده بودم چرا نمیری بیمارستان بهمن یا کلینینک مام  یا نیکان میگن درصد م ...

راستش اینجارو کسی معرفی کرد بهم الان رفتم راجبش تو نت سرچ کردم خیلی تخصصشون بالا بود، این جاهایی که معرفی کردین خوبن، میخوام بهترین جارو برم 

هزینه هارو نمیدونم اینقد که اذیت شدم دیگه برام هزینه مهم نیست فقط باردار شدم سالم باشه، فامیل هستیم ...

اره واقعا قبول دارم پیگیری کارهای درمانی واقعا خسته کنندس 

من خودم برای سقطم یکساله درگیرم و هنوز دارو میخورم 

راستی ببخشید میپرسم شما بعد از چهار ماه که از عمل همسرتون گذشت اقدام داشتین ؟ ینی آزمایش همسرتون کاملا نرمال بود 

من الان چهار پنج ماه میگذره ولی مثلا مورفولوژی همسرم ۳ بود 

اره واقعا قبول دارم پیگیری کارهای درمانی واقعا خسته کنندس  من خودم برای سقطم یکساله درگیرم و ه ...

نه خواهش میکنم، نه همه چی نرمال نبود، تعدادشون عالی شد ولی تحرک و کیفیتشون زیاد خوب نیود ولی دکترم اهمیت نداد و گفت میتونی اقدام کنی طبیعی، همسرم اصلا قبول نمیکرد آی وی اف کنیم که باردار شدم ولی مجبور به سقط شدم😔

نه خواهش میکنم، نه همه چی نرمال نبود، تعدادشون عالی شد ولی تحرک و کیفیتشون زیاد خوب نیود ولی دکترم ا ...

منم دکتر همسرم گف مشکلی نیست و میتونین اقدام کنین اما حقیقتا من از مورفولوژی همسرم میترسم به دکتر هم گفتم وقتی ۳ درصد سالمن اسپرما یکم خطرناک نیست گف نه دیگه یه سری چیزا رو باید بسپری دست خدا 

الان تو اقدامم و نمیدونم باردارم یا نه 

همه جور نذر و نیازی کردم که اون اتفاقه. دوباره نیوفته 

سقط واقعا سخته و دردناکه 

از خدا میخوام کمکت کنه و یه بچه ناز و خوشمل بهت بده گلم 

منم دکتر همسرم گف مشکلی نیست و میتونین اقدام کنین اما حقیقتا من از مورفولوژی همسرم میترسم به دکتر هم ...

مرسی عزیزم، انشاله مه برای توام بهترین اتفاق بیفته و یه نی نی خوشگل و سالم خدا بهت بده، ولی من ریسک نمیکنم میرم آی وی اف میکنم یه جایی که قبلش تست تشخیص سلامت جنین داشته باشه