2777
2789
عنوان

یادی از گذشتگان💔🖤🖤🖤

226 بازدید | 29 پست

یاد همه آنهایی که دیروز بودند و امروز نه،
همه آنهایی که پارسال رخت و لباس
عید خریدند و امسال نه،
همه آنهایی که لحظه تحویل سال
صورتشان را بوسیدیم😔💔
 عید زمان را تبریک گفتیم 🌼
و امسال تنها با خواندن فاتحه ای
یادشون می کنیم❤️

✨یک فاتحه یک صلوات 🥀 یک یادش بخیر ...
دریغ نکنیم 🌹🙏

همچنین پدرمهربونم که سال تحویل ب خدا سپردمش و هرسال عید داغ دلم تازه تر میشه😔😔😔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

خدا همه رفتگان رو بیامرزه

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

من ی عکس بزارم ازهمین هایی که بینمون نیستن

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادندارم پاکش کنم

سه نقطه پایین کامنت خودتون که عکس گذاشتین رو بزنید تا دو سه دقیقه بعدش میشه پاک کنید

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
 خدا رحمتش کنه جایگاهش بهشت باشه خدا همه رفتگان بیامرزه 

ممنونم مهربون🙏

برای مادر تازه درگذشته منم فاتحه بگید😔😔

خدارحمتشون کنه عزیزم.خوندم واسشون🖤

جوانی سی ساله که درعرض دوشب ماروتنها گذاشت

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔