2777
2789
عنوان

یه کار جدید پردرامد برا خانوما پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست
خیلی چیزای دیگه هم میشه لوازم تحریر،لباس بچه،پد بهداشتی شما اگه دو هزار تومان هم ارزون تر از مغازه ...

🌹🌹🌹

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ایده خوبیه 🌹 شاید طراحی و نقاشی یاد بگیرم ولی نمی‌دونم بازار کار خوبی داره یا نه

والا تو اینستا که من میبینم خیلی طرفدار داره

اگه طراحی چهره هم یاد بگیری و چندتا نمونه کار کنی بزاری تو نت و دیگه سفارش میگیری

من دختر خالم یه مدت روی تی شرت نقاشی میکشید صد تومن می‌فروخت حدود سه سال پیش😎👌

والا تو اینستا که من میبینم خیلی طرفدار داره اگه طراحی چهره هم یاد بگیری و چندتا نمونه کار کنی بزار ...

واقعا؟ خوشحال شدم 😂❤️ 

نقاشی با مداد رنگی علاقه دارم . بله شنیدم نقاشی روی پارچه هم که گفتید درآمد خوبی داره 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
واقعا؟ خوشحال شدم 😂❤️    نقاشی با مداد رنگی علاقه دارم .نقاشی روی پارچه هم که گفتید در ...

کارای هنری هم راحته هم جذاب.مهم تر اینکه کارفرمای خودتی نمیخواد بری زیردست کسی کار کنی و حرف بشنوی واسه چندرغاز

من خودم الان زیر و بم خیاطی را بلدم اما متاسفانه پشتکار ندارم

این جور کارا فقط پشتکار و اراده میخواد 

انشالله که شما موفق بشی🌹

کارای هنری هم راحته هم جذاب.مهم تر اینکه کارفرمای خودتی نمیخواد بری زیردست کسی کار کنی و حرف ب ...

دقیقا منم برنامه ریزی میکنم ولی عمل نه 

ان شاالله سال جدید دیگه دست از تنبلی برمی‌داریم 

ممنونم عزیزم امیدوارم شما هم موفق باشید❤️❤️❤️

ممنونم بابت ایده های خوبتون🌹

قربونت عزیزم کاری نکردم آره منم اگه بچم بزاره سال دیگه یه تکونی به خودم میدم😐⁦🖐️⁩

فدات شم 🥰❤️ 

ان شاالله روز به روز پیشرفت میکنید🌹

الان بهترین شغل بلاگری شده انگار 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی