neginدوقلوها مدیر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 عنوان یه کار جدید پردرامد برا خانوما پیشنهاد بدین | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست خانوما ی کار مثل کاشت ناخن و... ولی جدید باشه که اشباع نشده باشه پیشنهاد بدین عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰ 1400/12/26 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_تنگ_طلا عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 6065 چی میفروختید؟ خیلی چیزای دیگه هم میشهلوازم تحریر،لباس بچه،پد بهداشتیشما اگه دو هزار تومان هم ارزون تر از مغازه ها بدی مشتریش هست
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 خیلی چیزای دیگه هم میشه لوازم تحریر،لباس بچه،پد بهداشتی شما اگه دو هزار تومان هم ارزون تر از مغازه ... 🌹🌹🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماهی_تنگ_طلا عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 6065 مرسی ایده خوبیه 🌹 شاید طراحی و نقاشی یاد بگیرم ولی نمیدونم بازار کار خوبی داره یا نه والا تو اینستا که من میبینم خیلی طرفدار دارهاگه طراحی چهره هم یاد بگیری و چندتا نمونه کار کنی بزاری تو نت و دیگه سفارش میگیریمن دختر خالم یه مدت روی تی شرت نقاشی میکشید صد تومن میفروخت حدود سه سال پیش😎👌
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 والا تو اینستا که من میبینم خیلی طرفدار داره اگه طراحی چهره هم یاد بگیری و چندتا نمونه کار کنی بزار ... واقعا؟ خوشحال شدم 😂❤️ نقاشی با مداد رنگی علاقه دارم . بله شنیدم نقاشی روی پارچه هم که گفتید درآمد خوبی داره افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماهی_تنگ_طلا عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 6065 واقعا؟ خوشحال شدم 😂❤️ نقاشی با مداد رنگی علاقه دارم .نقاشی روی پارچه هم که گفتید در ... کارای هنری هم راحته هم جذاب.مهم تر اینکه کارفرمای خودتی نمیخواد بری زیردست کسی کار کنی و حرف بشنوی واسه چندرغازمن خودم الان زیر و بم خیاطی را بلدم اما متاسفانه پشتکار ندارماین جور کارا فقط پشتکار و اراده میخواد انشالله که شما موفق بشی🌹
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 کارای هنری هم راحته هم جذاب.مهم تر اینکه کارفرمای خودتی نمیخواد بری زیردست کسی کار کنی و حرف ب ... دقیقا منم برنامه ریزی میکنم ولی عمل نه ان شاالله سال جدید دیگه دست از تنبلی برمیداریم ممنونم عزیزم امیدوارم شما هم موفق باشید❤️❤️❤️ممنونم بابت ایده های خوبتون🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماهی_تنگ_طلا عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 6065 دقیقا منم برنامه ریزی میکنم ولی عمل نه ان شاالله سال جدید دیگه دست از تنبلی برمیداریم ... قربونت عزیزم کاری نکردمآره منم اگه بچم بزاره سال دیگه یه تکونی به خودم میدم😐🖐️
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 قربونت عزیزم کاری نکردم آره منم اگه بچم بزاره سال دیگه یه تکونی به خودم میدم😐🖐️ فدات شم 🥰❤️ ان شاالله روز به روز پیشرفت میکنید🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ساراااااااااایی عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 9187 الان بهترین شغل بلاگری شده انگار با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی