2777
2789

یبار ینفر بهم گف مهم این نیس تو چه موقعیتی یا با چه وضع زندگی باشی

یا جای کی باشی

فقط دیده تو به زندگیه که مهمه و باعث میشه خوشحال یا ناراحت باشی

بنظرتون راس میگف؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من چجوریییییی میتونم دید مثبت داشته باشم اخه

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............
خیلی رویاییه این حرف.  همیشه درست نیست.

بنظرم درست میاد نمیدونم چرا

من یبار کل دغدغم یکی از مشکلاتم بود 

طوریکه براش چنماهم افسردگی داشتم

بعد وقتی حل شد و خیلیم اتفاقای خوبی برام افتاد اصلا یهو برام عادی شد 

و یه مشکل دیگه اومد سراغم. مشکل نبود یجوری دغذغه کاملا بیخودی بود 

در کل اینکه بنظرم هیچوقت یکی نمیتونخ یمدت طولانی شاد باشه

یا ناراحت 

در هر موقعیتی که باشه مهم نیس

فرض کن تو خیلی پولدار باشی باز دغدغه های مخصوص خودتو داری

بنظرم درست میاد نمیدونم چرا من یبار کل دغدغم یکی از مشکلاتم بود  طوریکه براش چنماهم افسردگی د ...

اره صددرصد آدم نمیتونه همیشه یه حس داشته باشه. ولی اینکه دید آدم نسبت به اوضاع میتونه ناراحت یا خوشحالش کنه..خیلی موافق نیستم با این حرف. گاهی اوقات شرایط واقعا سخت و بده و هرچقدر هم بخوای مثبت نگاه کنی به زندگی، نمیشه واقعااا خوشحال بود. 

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
اره صددرصد آدم نمیتونه همیشه یه حس داشته باشه. ولی اینکه دید آدم نسبت به اوضاع میتونه ناراحت یا خوشح ...

حالا اون شرایط بدو آره🤔ولی در کل دست خود آدمه دیگه

اینطوری بگم که دست خود آدمم نباشه دغدغه برا همه وجود داره

حالا اون شرایط بدو آره🤔ولی در کل دست خود آدمه دیگه اینطوری بگم که دست خود آدمم نباشه دغدغه برا همه ...

بله درسته، بیشتر اوقات دست خود آدمه، گاهی اوقات کنترل دست ما نیست و کاری ازمون ساخته نیست. 

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍