2777
2789
عنوان

آلرژی کودک وپیشنهاد غذا

110 بازدید | 14 پست

دوستان پسر۶سال من مدتهاست آلرژی دارد ومن متوجه نمی شدم به چه چیزهای هست الان تست دادم وبه گندم لبنیات زرده تخم مرغ بادمجان وگوشت گاو حساسیت داره الان من نمی دونم صبحانه و تنقلات بهش چی بدم خوشحال میشم اگر پیشنهادی دارین بدین الان فقط صبحانش شده عدسی و خوراک لوبیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم 6سالشه لاغره، 18کیلو هس خیلی ناراحتم. بی اشتهاست 

پسر من تازه داشت اشتهاش خوب میشد اونم ۱۹کیلو خیلی لاغره الان نمیشه بهش هیچی بدم نمی دونم چه کار کنم

خارش چشم خارش پوست واگزماهای پوستی که دیگه خون می افتاد 

ببخشیدچه جوری اگزمای پوستی بود..مثلا تولپش دون دون قرمزمثل جوش ریز...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
ببخشیدچه جوری اگزمای پوستی بود..مثلا تولپش دون دون قرمزمثل جوش ریز...

نه مثل خشگی خیلی شدید نوزاد بود توی صورتش میزد بعد پشت ساق پاهاش حالا توی ران هاش وباسنش 

نه مثل خشگی خیلی شدید نوزاد بود توی صورتش میزد بعد پشت ساق پاهاش حالا توی ران هاش وباسنش 

ببخشید.شرمنده سوال میکنم آخه پسرمنم صورتش جوش ریزداره ازنوزادی تاحالا چجوری تست زدین ..یعنی برای پسرت جوش نیس ..میشه برام واضح بگین شرمنده مادرمهربون🌹⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
ببخشید.شرمنده سوال میکنم آخه پسرمنم صورتش جوش ریزداره ازنوزادی تاحالا چجوری تست زدین ..یعنی برای پسر ...

جوش نیست آخه نمی دونم چه طور بگم قرمزی های لک لکه که پوست سفت وخشک میشه وجاهای زخم میشه خون میفته من آزمایش خون دادم اما یک مدلی هم هست تست پوستی انجام میدن کلا آدم بفهمه از چیه بهتره 

دختر منم تو روحش رو انگشت پاش خشکی زده بود یه طب سنتی کرم داد زدم خوب شد زبونشم همیشه یه حالتی میشه بش میگن زبان جغرافیایی بخاطر غذاهاییه که بش حساسیت داره 

دختر منم تو روحش رو انگشت پاش خشکی زده بود یه طب سنتی کرم داد زدم خوب شد زبونشم همیشه یه حالتی میشه ...

من خیلی کرم های مختلف استفاده کردم براس باز میزنه بعدهم خارش چشمهاش خیلی اذیت کنندست همش دارم نیوتادین میدم بهش الان که توی رژیمه خوب شده

جوش نیست آخه نمی دونم چه طور بگم قرمزی های لک لکه که پوست سفت وخشک میشه وجاهای زخم میشه خون میفته من ...

ممنونم گلم ..میتونی بهش مربا درست کنی مرغ سیب زمینی کتلت مرغ.نون جو بدی خیلی هم عالیه..سویق مغزهستش میتونی بدی ...ارده با سه شیره بدی مقوی چاق کنده هم است.امیدوارم به دردتون بخوره

ممنونم گلم ..میتونی بهش مربا درست کنی مرغ سیب زمینی کتلت مرغ.نون جو بدی خیلی هم عالیه..سویق مغزهستش ...

خیلی ممنون عزیزم نمی دونم صبح می تونه مرغ وکتلت واینها بخوره یا نه باید تست کنم سیب زمینی هم میدم بهش اما خوب غر میزنه خامه عسل با نان وکره واینها می خواد ازم بازهم ممنون