2777
2789

بچه ها ما همه چیزمونو فروختیم یکاری راه بندازیم

قبلا هم تو ارز دیجیتال خیلی ضرر کردیم

الان باز شوهرم طمع کرده پولارو بریم ارز بخریم سود میکنه 

من اینارو گفتم میشه لطفا بگید چجوری منصرفش کنم

الان عکس میذارم

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره

🐕

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینم 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

کدوم شمایی؟ 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

خودت شاغلی ؟سالن چی ؟

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
خودت شاغلی ؟سالن چی ؟

قرار شده با این پولا سالن زیبایی بزنیم که بهتر از مغازه و این چیزاست 

قرار شده با این پولا سالن زیبایی بزنیم که بهتر از مغازه و این چیزاست 

پولاروبریزه تو ارز همش ضرر میشه که باااز

پولاروبریزه تو ارز همش ضرر میشه که باااز

منم میدونم اما حرفمم گوش نمیده میگه نمیخوام‌ تومن باشه

منم میدونم اما حرفمم گوش نمیده میگه نمیخوام‌ تومن باشه

همه ی سرمایه تونو به باد میده حرفشو گوش نده حالا فوقش قهر میکنه یه مدت