2777
2789
عنوان

دعانویس مجرب اراک

305 بازدید | 5 پست

سلام لطفاااااا اگه سراغ ندارید فلسفه بافی نکنید

سرزنش هم نکنید

تو رو خدا اگه توی اراک کسی که کارش خیییلی خوب باشه سراغ دارید بهم معرفی کنید

پای زندگیم وسطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان وقتتون بخیر من خیلی جاها رفتم پیش دعا نویس ولی هیچکس مشکلمو حل نکرد تا اینکه یک خانومی این سیده خانوم رو بهم معرفی کردن به 15 روز نکشیده مشکلمو حل کردن دستشون خیلی سبکه  زندگیم داشت از هم میپاشید خدا خیرشون بده تا عمر دارم دعا گوشون هستم شمارشو براتون میزارم حتما باهاشون صحبت کنید تماس و اس ام اس پاسخگو هستن انشالله که مشکل شما هم حل بشه

09014425954

سلام من یک نفر می‌شناسم ادم خیلی مطمئن و خوبیه ولی مشهد زندگی میکنه مشکل من و خواهرم رو حل کرد، خواهرم که زندگیش داشت از هم میپاشید ولی از وقتی که از این بنده خدا دعا گرفت کلا زندگیش تغییر کرد و خوب شد، خودمم همینطور شوهرم خیلی مریض بود الان خوب شده خداروشکر. این بنده خدا آدم مومن و خوبیه، سنشم زیاد بالا نیست حدود چهل سالشه فک کنم ولی کارش حرف نداره. تلفنی هم کار انجام میده ولی فقط کارهای رحمانی انجام میده.برای جدایی یا کارهایی که حروم باشه بهش نگین چون اصلا انجام نمیده، میگن موکل لشکری داره البته من که به موکل و این چیزا اعتقادی ندارم ولی دستش خیلی سبکه، شمارشو میزارم ولی به شرطی که هر کی مشکلش حل شد از ته دل برام دعا کنه خدا یک نی نی پسر امسال بهم بده، اگه زنگ زدین جواب نداد پیام بدین بگین از طرف خانم صالحی هستین

09157096791 سید علی

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: Keysheyi@