2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه که داستان از اونجا شروع شد که توی دفتر آرزوهام نوشتم رفتن به تلویزیون همون روزها بود که یه دفعه ای کانال رو پسرم زد شبکه 1 بعد از مدت ها مسابقه دست‌پخت رو دیدم دیدن نوشته مسابقه  آشپزی زن وشوهری منم به ناگهان دفتر جلوم رو برداشتم وشماره رو نوشتمخلاصه که پیام دادم😊

والا برای آشپزی با مامان به من زنگ زدن خرداد ماه اعلام آمادگی کردم و ثبت نام کردیم و کلی هم تماس گرف ...

دقیقا برای ما هم همین جوری شد توی یک روز وقت داشتیم خودمون برسونیم حالا توی ادامه میگم 

خلاصه که داستان از اونجا شروع شد که توی دفتر آرزوهام نوشتم رفتن به تلویزیون همون روزها بود که یه دفع ...

یه یک ماهی گذشت و یه روز که سره کار بودم زنگ زدن که میتونی و شرایطش رو داری شرکت کنی دوروز بیای تهران منم که از شیراز بودم اعلام آمادگی کردم 

مثل اینکه خلاصه تعداد شرکت کننده ها زیاد بود و گفتن یه فیلم از خودت و همسرت بفرست ما هم خسته و کوفته فیلم گرفتیم و  فرستادیم  خلاصه اینقدر انتظار کشیدم و تو همین حین گوشیم و دزدیدند 😑و بی خبر موندم تا اینکه با گوشی شوهرم پیام دادم و دوباره اعلام بی خبری کردن دیگه خلاصه توی فکرش نبودم که 

20اسفند زنگ زدن که خودتون رو برسونین تا 22ساعت 7صبح ماهم دیدیم ای وای13، 14ساعت راه هست دیگه خلاصه بچه ام رو گذاشتم شهرستان و برگشتم شیراز و حرکت کردیم یعنی 18ساعت پشت سره هم رانندگی تا برسیم به موقع یعنی نابود بودیم خسته راه بودیم بدجور