2777
2789
عنوان

رمان خون هااا😁

285 بازدید | 32 پست

چن رمان قشنگ معرفی کنین لطفا🙏❤😘

پیشاپیش ممنونم

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه میان میگن قرارنبود

چی قرار نبود😂

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

من رمان مورد علاقم درحال تایپه تو سایت اسمشو بگم تعلیق میشم😂😂

بهارکوچکِ‌من:)❤                    کاش‌بشنوه‌حرفمو‌این‌ی‌دفعه‌رو‌باهام‌لج‌نکنه:)                                          حالم‌خوب‌😂!                                                                            میشه‌اخره‌قصه‌ی‌منم‌شاد‌باشه‌کلاغه‌به‌خونش‌برسه‌،‌                       شخصیتای‌اصلی‌حالشون‌خوب‌بشه؟‌                          این‌غمای‌قصه‌ی‌ما‌کی‌قراره‌جاشونو‌به‌شادی‌بدن‌؟‌..                               حامی‌ال‌جی‌بی‌تی:)🏳️‍🌈                            نحسی‌افتاده‌بود‌هرچی‌آب‌میجستیم‌تشنگی‌گیرمون‌میومد‌!  بعضی‌چیزا‌رو‌حس‌میکنم‌ 
من رمان مورد علاقم درحال تایپه تو سایت اسمشو بگم تعلیق میشم😂😂

خو از قبلیا😶😂

صد سال تنهایی

یه خلاصه میگی بهم لطفا

خو از قبلیا😶😂

ملت عشق

بهارکوچکِ‌من:)❤                    کاش‌بشنوه‌حرفمو‌این‌ی‌دفعه‌رو‌باهام‌لج‌نکنه:)                                          حالم‌خوب‌😂!                                                                            میشه‌اخره‌قصه‌ی‌منم‌شاد‌باشه‌کلاغه‌به‌خونش‌برسه‌،‌                       شخصیتای‌اصلی‌حالشون‌خوب‌بشه؟‌                          این‌غمای‌قصه‌ی‌ما‌کی‌قراره‌جاشونو‌به‌شادی‌بدن‌؟‌..                               حامی‌ال‌جی‌بی‌تی:)🏳️‍🌈                            نحسی‌افتاده‌بود‌هرچی‌آب‌میجستیم‌تشنگی‌گیرمون‌میومد‌!  بعضی‌چیزا‌رو‌حس‌میکنم‌ 
الان همه میان میگن قرارنبود

قرار نبود چشمای من خیس بشه 

یادش بخیرررر 🥺

بهترین روزای عمرم بوداون زمانی ک این رمانوخوندم یادمه شخصیتاش عکسم داشت 

کراش همه هم ارتان شده بود😁

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
اسم رمانه.توهمه ی تاپیک ها هس😂

اها نخوندم از من بعیده😂