2777
2789
عنوان

بنظرتون عشق وجود داره؟🤔

84 بازدید | 10 پست

به عشق اعتقاد دارید؟

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

بله وجود داره ولی ریشه علمی شکل گرفتنش یه ایراد روانشناسی هست به اسم طرحواره یا تله زندگی

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من به عِشق اعتقادي ندارم دوست داشتن رو قبول دارم

دقیقااااااا

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

میشه یکم تعریف کنی؟

به نظرم عشق اصلا تو کلمه نیست.هیچ قسمتی از عشقو با کلمه نمیشه گفت نمیشه پیدا کرد.عشق فقط تو نگاه و رفتار و حس پیدا میشه.هر عشقی.من برقه چشمای ادمی که دوس دارمو میبینم.من حسه پدرمو که عاشقمه رو میفهمم.هیچیه عشق با کلمه ثابت نمیشه فقط نگاه فقط رفتار فقط حس.من خیلی ادم بد بینیم.به شدت بد بینم و اعتماد نمیکنم.ولی ادمه عاشق از چشاش معلومه.حتی میتونم راحت بفهمم کی طرفشو دوس داره یا ن.دفعه اولی که همسر خواهرمو دیدم وقتی دوست بودن مادرم پرسید چطوری بود.من فقط یه چیز گفتم.برقه چشاش ادمو کور میکرد 

به نظرم عشق اصلا تو کلمه نیست.هیچ قسمتی از عشقو با کلمه نمیشه گفت نمیشه پیدا کرد.عشق فقط تو نگاه و ر ...

خیلیییییی قشنگ بود حرفت

ولی بنظرم عشق به زیبایی حرفت نیست عشق پدر فرق داره 

ولی تجربه ای که از عشق داشتم انقدر بد بوده که

دیگه نمیتونم به هیچکسی اعتماد کنم  

خیلیییییی قشنگ بود حرفت ولی بنظرم عشق به زیبایی حرفت نیست عشق پدر فرق داره  ولی تجربه ای که ا ...

حق داری.منم تجربه کردم این تلخی رو.ولی نمیترسم دیگه.خودمو قوی کردم.به خاطر ترس از شکست نمیشینم بگم اوکی من دیگه دنبال عشق نمیرم.خودمو قوی میکنم اجازه میدم ادما عشقشونو بهم بدن.اگه رفتن هم من چیزی رو از دست ندادم