2777
2789
عنوان

خانومای قمی میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست

جاده حرم تا جمکران همش پر از ایستگاه صلواتیه و پیاده روی.. از عصر هست تا آخر شب

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه ۱ ساله قمم ۱ بار رفتم زیارت😑

چرا عزیزم

چه سعادتی بالاتر از اینکه همسایه حضرت معصومه هستی

من که دلم لک زده بیام قم

توذهنم برنامه چیدم که نیمه دوم تعطیلات بیایم

البته اگه بطلبه وهمسرم هم موافق باشه

الهی وربی من لی غیرک
چرا عزیزم چه سعادتی بالاتر از اینکه همسایه حضرت معصومه هستی من که دلم لک زده بیام قم توذهنم برنام ...

عزیزم 😘 مگه کجایی شما

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
صب بیاییم پارکینگ گیرمون میاد؟

عزیز جان ما قم نیستیم ولی یه سال شب جمکران رفتیم خیلییی شلوغ بود.. ببین معمولا ماشینا را بیرون قم تو پارکینگ میزاشتن از اونجا اتوبوس گزاشته بودن برای حرم و جمکران

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم پارکینگشون کجا بود؟

والا یبار ما رفتیم اول ورودی قم بود از سمت تهران