2777
2789

این امپول رو کیا میزنن؟

من ی ماه اقدامم باردار نشدم الان باز میخوام اقدام کنم این امپول رو نمیزنن واسم؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من دو تا زده بودم که تا ۱۰ روز مثبت بود بی بی چکم و ۱۳ روز منفی شد دیگه و اثرش رفته بو ...

وآقا من دیروز روز  ۱۵ بود بی بی هاله انداخت رفتم آزمایش بتام خیلی پایین بود سه روزم به موعدم مونده آزمایشگاه گفت مشکوکه سه روز دیگه باید تکرار کنی میگم چون خیلی پایین بود شاید هنوز اثر امپوله بوده

این امپول رو کیا میزنن؟ من ی ماه اقدامم باردار نشدم الان باز میخوام اقدام کنم این امپول رو نمیزنن و ...

هنوز خیلی زوده عزیزم وقت داری فعلا واسه کسایی تجویز میشه که ی مدت اقدام باشن باردار نشن 

وآقا من دیروز روز  ۱۵ بود بی بی هاله انداخت رفتم آزمایش بتام خیلی پایین بود سه روزم به موعدم مو ...

چند بود بتات .برای من ۶ روز بعد از تاخیرم ۳۲ بود خیلی پایین بود که گفتن خارج از رحمیه پایینه حتما که اصلا این چیزا نبود و وقتی بعد از ۴۸ ساعت بتات دو برابر بشه یعنی نرماله.من خیلی استرس گرفتم و سونو رفتم واژینال ک به لکه بینی افتادم و بعد از یه پیاده رویم سقط شد.تو هفته های اول اصلا واژینال نرو 

چند بود بتات .برای من ۶ روز بعد از تاخیرم ۳۲ بود خیلی پایین بود که گفتن خارج از رحمیه پایینه حت ...

بتام ده و خوده ای بود اینم بگم چهار روز مونده به موعد این بود یعنی امیدوار باشم بره بالا

هنوز خیلی زوده عزیزم وقت داری فعلا واسه کسایی تجویز میشه که ی مدت اقدام باشن باردار نشن 

مرسی عزیزم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بتام ده و خوده ای بود اینم بگم چهار روز مونده به موعد این بود یعنی امیدوار باشم بره بالا

اره عزیزم برای یکی از کاربرا ۱۴ روز بعد از تاخیر پریودش ۵ بود مشکلیم نبود بعد از چند ماه.

اره عزیزم برای یکی از کاربرا ۱۴ روز بعد از تاخیر پریودش ۵ بود مشکلیم نبود بعد از چند ماه.

راس میگی بخدا دو ساله منتظر نی نی ام دیروز وقتی بی بی ام هاله انداخت تو دسشویی دستام میلرزید اما وقتی رفتم آزمایش ده بود گفت مشکوکه کل ذوقم خوابید 😑😑

یعنی با بتای ۵ باردار بود  

اره عزیزم بعد از یه ماه بتاش رفت بالا و الان مشکلیم نداشته خدا رو شکر توی تاپیکام هست پستاشون.دو نفر دیگه ام بودن که مثل من ۲۹ و ۴۰ این حدودا بودن و اونا ام مشکلی نداشتن.فقط ۴۸ ساعت بعد از ازمایشی که دادی یه ازمایش دیگه بده که ببین بتات دو‌برابر شده یا نه اگه بشه که هیچ مشکلی نیست.چون برای بعضیا لقاح دیر انجام میشه واسه همینه بتا هنوز کمه و دو برابر بشه یعنی نرماله