2777
2789
عنوان

کرم پودر روی پوستم میماسه...

231 بازدید | 12 پست

بچه ها تازگیا پوستم چرب تر از حالت معموله ولی هر چی کرم پودر میزنم میماسه راهکاری دارین بگین براتون دعا میکنم🙏🙏💓

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش پرایمر بزن

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

تونر بزن قبلس و از ابرسان استفاده کن شاید کرم پدر به پوستت نمیخوره چی میزنی؟

BB کرم گارنیه

ضد آفتاب کرم پودری هیدرودرم

الارو

اینا رو میزنم

ای گفتی کرم پودر از وقتی رفتم برای پوستم دکتر دیگ جرات نمیکنم کرمی جز ضد آفتاب بزنم

چرا عزیزم ؟؟؟ میتونی یه ضد افتاب خوب برای پوست چرب بهم معرفی کنی ؟

کرم پودر گیاهی

کرم‌های پودری گیاهی، زیر پوست ساز گیاهی کاملاً اورگانیک بوده و غنی از کلاژن، سرشار از انواع مواد گیاهی( روغن بادام شیرین ، روغن نارگیل، جوانه گندم)، مواد معدنی و انواع ویتامین‌ها است. این مواد باعث رطوبت رسانی و تغذیه پوست و مانع بسته شدن منافذ پوست، می‌شود. استفاده مداوم از این کرم پودر، هیچ عوارضی را به جا نمی گذارد.

کرم پودر ارگانیک غنی از کلاژن مواد گیاهی (شامل روغن بادام شیرین، روغن نارگیل، جوانه گندم) و مواد معدنی و انواع ویتامین است. پوشانندگی این محصول بسیار بالا است

فاقد مواد شیمیایی و حساسیت زابافتی سبک ضد تعریق  پوشانندگی مناسب رطوبت رسانی به پوست قابلیت شفاف کننده و سفید کننده پوست