2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم علیرضا جی جی و زد بازی گوش میدم

نمیتونم از صداشون بگذرم

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

خیلی ببخشید مجردم بعد چیز شدم هرچی دعا و قران میخونم اروم نمیشم حتی اومدم سایت سرگرم شم بازم از سرم نمیوفته نمیخام گناه کنم اه لعنتی

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

😂😂دعا و قران دیگه چرا اونا کارساز نیست

بخدا نمیدونم کم مونده گریم بگیره نمیخام گناه کنم

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

بخدا نمیدونم کم مونده گریم بگیره نمیخام گناه کنم

گناه؟ عزیزم گناه نیست اینا چیزاییه که کردن تو مخ ما

بری مثل خیلیا با خیلیا بخوابی خوبه؟؟؟ بیخیال بابا

هیچ ضرری هم نداره خواهر من پزشک ماماییه

فقط ممکنه ب روح اسیب بزنه و معتاد کنه همین 

گناه؟ عزیزم گناه نیست اینا چیزاییه که کردن تو مخ ما بری مثل خیلیا با خیلیا بخوابی خوبه؟؟؟ بیخیال با ...

من اعتیاد دارم عزیزم الان یک ماهه با هزار گریه و حواس پرتی انحامش ندادم

من اعتیاد دارم عزیزم الان یک ماهه با هزار گریه و حواس پرتی انحامش ندادم

تراهی ک میتونه کمک کنه ورزش کردن و سرگرم شدن با درس و کار و ایناس جوری ک شب از خستگی خابت ببره... یا اگ تنهایی یکاری انحام بدی ک فکرت نره اون سمت

اگرم خاستی انجام بدی جلوی اینه انجام بده دیگه کم کم زده میشی اینا همش انجام شده و تست شدس میتونی توی پیجای مختلف یا دکتروی مختلف بپرسی همینو میگن