فکر کردن تنها نه..اول یه انرژی مثبت فکری بوجود بیاریم بعد با کمک همون انرژی ، متمرکز رو هدفمون بشیم..وقتی در تلاش کردن همراه با امید غوطه ور بشیم موفقیت بدست میاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه گوشی میخوام چطور میخوام به گوشی برسم بدون پول !!!
والا من ذیگه الان گوشی دار شدن و خونه دار شدن واسم خنده داره ............. چون یک اتفاقاتی رو به چشم دیدم بخدااااات مثه معجزه بودم یعنی خود معجزه بوده .... یعنی قشنگ ره صد ساله رو انگار یشبه رفتم به هر کی میگفتم مسخرم میکرد .. ولی ته دلم میگفتم من بنده ی اقتضاحی ام براش .. اما اون اینقدر بزرگ و حکیمه میشه میشه .. یک روزایی بود از نگرانی صورتم میریخت بیرون ... بعد یهو شد ... وای اصلا بچه ها نمیدونین چه کمکی تو زندگیم بود ..
گروه سبز💚تاریخ شروع رژیم ۱/۱۰/۹۹. وزن اولیه ۵۵... وزن هدف ۵۰ 💚 قد ۱۵۷💚
من یه گوشی میخوام چطور میخوام به گوشی برسم بدون پول !!!
همون گوشی از یه جایی بهت میرسه که انتظار نداری فقط نباید به راهش فکر کنی ... فقط باید از خودش بخوای اون فوق العاده ست بهترین بهترین وجودهههههه از ته قلبم دوسش دارم واقعا گریم میگیره وقتی میبینم من اینقدر داغونم ولی اون از من چشم برنداشته .... عاشقتم الله
گروه سبز💚تاریخ شروع رژیم ۱/۱۰/۹۹. وزن اولیه ۵۵... وزن هدف ۵۰ 💚 قد ۱۵۷💚