2777
2789

اینواول بگم که هیچ کارخطاواشتباهی نکردم ونمیکنم اما......

ته دلم یه جوری شدم براعجیبه.

چندروزپیشتواینستایه پست بودرامبدبودکه همه بدشومیگفتن من واقعا ازرامبدبدم نمیاد اونجامنم پست گذاشتم خوبه رامبد وفلان بعد کی درجواب گفت جون ماراست میگی منم گفتم بله.آقا ازهمون روز این پسر به من پیام میده آهنگ میفرسته با اینکه قفلم .چنددفعه گفتم من متاهلم لطف کن مزاحم نشو .آخه شوهرم اگرمسدود کنم گوشیموجک میکنه میگه این کیه من حذفش میکردم ولی مسدود نه .بازمیومد

واقعا ذهنمو روح وروانمو بهم ریخته نمیدونم چرابدم نمیومدجوابشو بدم برام آهنگ میفرستادخوشم میومد😞من مسدودش کردم ولی خیلی تاثیرگذاشت چی باعث شد این آشوب تودلم بوجودبیاد ازخودم تعجب میکنم.امشبم به شوهرم گفتم کاش باهات ازدواج نمیکردم اخلاقمون اصلا به هم نمیخوره 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسن ک با شوهرت تفاهم نداری دیگه

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛

ای وای

دسیسه های شیطانه😂

جدی میگم ولی مراقبت کن.. قبل از اینکه این مرده بیاد حسات نسبت ب شوهرت چطوریا بور؟؟؟  دوسش داشتی یا مثل همین اللن بودی

چ شوهر فضولییی داری تا حتی مسدودیای گوشیتم چک میکنه واویلااا

کمبود محبت ازطرف همسرت داری منم بعد۷سال دوست پسر دوران دبیرستانم تواینستا پیدام کرد اصلادلم یجوری وقتی پیام میده حالمومیپرسه هم خوشحال میشم هم حس عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکارش کنم.همسر منم اخلاق نداره 😕

جای زخم خوب میشه....جای حرف هرگز