2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

182 بازدید | 20 پست

میشه یه کمکی بهم کنید

من امسال انتخاب رشته دارم و واقعااااااا موندم و گیر کردم

داستان اینه که من پارسال که هشتم بودم دبیر علوم به نا حقی به من نمره 10 و داد منم اونموقع احمق بودم میگفتم برا انسانی مهم نیست (اونموقع دلم می خواست برم انسانی)برا منم مهم بود فقط پاس بشم تابستون نرم امتحان بدم گذشت رسید به امسال که من احمق تجربی افتاد تو دلم اون اولا زیاد درگیر نبودم ولی الان انقد دلم تجربی میخواد هی میرم پیجای دانشجوها رو چک میکنم دلم ضعف میره و هر لحظه به حال خودم افسوس میخورم 

هی میرم نگا میکنم تو ییجا و سایتا یکی میگه علاقه مهمه یکی میگه استعداد

من  موندم من زیستو شیمی و دوس دارم امسال از پسش یرمیام (میدونم دبیرستان سخت میشه)ولی فیزیکشو اوکی نکردم چون پارسال فیزیک زیاد نداشت مجازیم بود من نمیخوندم امسالم اصلا توضیح نمیده فقط میخونه میره برای همین فکر میکنم اصلا استعداد ندارم ولی باز میگم بزاریه فیلم اموزشی دان کنم ببینم شاید معجزه شد من استعدادشو داشتم

خلاصه که اره من الان فقط دارم افسوس میخورم به خاطر نمره های بدم

تصمیم دارم اگه هدایت تحصیلیم تجربی هاشور خورد برم ترمیم معدل ولی از اونور ریاضی هفتممو 16 گرفتم و همین داره من و دق میده

من همه رشته هارو دوس دارم ولی تجربی بد افتاده به دلم....

منم کلاس نهمم😁

و مشکل نمره هام نیست چون همش عالیه

فقد علاقه ای ندارم ب رشته ها😬

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دوستای بالاتر از خودم میگم نمیتونم نمیشه اونا میگن میشه شهرتون کوچیکه تجربی الف نیوردی ب میاری ولی من قبول نمیکنم بخدا داغون شدم قراره عید برم مشهد دست به دامن امام رضا بشم بلکه معجزه شد 

با این وضع ریاضی و فیزیک کارت خیلی سخته میشه  شیمی و زیستت در چه حده؟

ریاضیم خوبه ولی فیزیکم بخاطر معلمم نتونستم یاد بگیرم شیمیم در سطح کتاب بلدم زیستمم خوبه

به دوستای بالاتر از خودم میگم نمیتونم نمیشه اونا میگن میشه شهرتون کوچیکه تجربی الف نیوردی ب میاری ول ...

شما مشکلت چیه من دهمم بگو مشکلی داری

میشه رفتی مشهد برآمدم دعا کنی

خداروشکر از این پروسه ها راحت شدم☺☺

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

منم کلاس نهمم 

از الان واس نوبت دوم بخون چون خیلی خیلی مهمه اگه معدلت بالای ۱۷ هس میتونی آزمون نمونه شرکت کنی اگه قبول شی ک تجربی هم قبولی فقط تست بزن و ایام عید غنیمت بشمر و ب چشم یک فرصت طلایی بهش نگاه کن

تامام.

ریاضیم خوبه ولی فیزیکم بخاطر معلمم نتونستم یاد بگیرم شیمیم در سطح کتاب بلدم زیستمم خوبه

معدلت چنده؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الف و ب چه فرقی داره؟میشه توضیح بدی؟ و اینکه معجزه؟!

ببین برگه هدایت تحصیلی که  میدن اونجا رشته هایی هست که توشون قبول شدی بر اساس نمرات پایانی راهنمایی 

مثلن انسانی میزنه الف تجربی ب

مدارس کساییو که الف اوردن اول ثبت نام میکنه بعد اگه جا داشتن ب