2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم زندگیمو بسازم 😎

انشاءالله سال بعد بیام بگم دبیری فیزیک شهید رجایی یا فرهنگیان آوردم 

😁💜

فعلا رفقا

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

من ترکوندم اومدم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
فکر کردم میخوای بری چهارشنبه سوری بترکونی

من نه بابا اهل این چیزا نیستم😅

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
میرم زندگیمو بسازم 😎 انشاءالله سال بعد بیام بگم دبیری فیزیک شهید رجایی یا فرهنگیان آوردم  😁 ...

منم دبیری زیست فعلا  

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
میرم زندگیمو بسازم 😎 انشاءالله سال بعد بیام بگم دبیری فیزیک شهید رجایی یا فرهنگیان آوردم  😁 ...

خدا خیرت بده دختر من هی میگفت میز تحریر شبیه مال جودی ابوت میخوام منم یادم نمیومد الان فهمیدم چه مدلی میخواد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دمت گرم خبر قبولیتون 😍

چندمی همچنین من یه یازدهمی بدبخت

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️