سلام دوستان سه ماهه جراحی دیسک کمر انجام دادم دیسکم پاره شده بود هنوز آروم راه میرم و حرکاتم کند هست کسی تجربه ای داشته یا کسی را دیده بعد از عمل آروم آروم راه بره به خدا از ترس اینکه همینطور بمونم شب و روز ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام شما جراحی دیسک انجام داده بودین الان بهتر شدین?
منم الان سه هفته س جراحی کردم
از یه هفته پیش خودم دارم کارامو انجام میدم البته کارای سنگین نه , در حد آشپزی و اینا
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
دکترم بعد از عمل رفته خارج تا آخر شهریور نیستن تو خونه راه میرم هنوز خم نمیشم و رو زمین هم ننشستم ...
منم پنج ماهه عمل با پلاتین داشتم هنوز میخوام ظرف بشورم کمرم درد میگیره ،هنوز اشپزی برام سخته چون سرپا وایمیسم اذیت میشم،کمرم یجوریه انگار ،از پشت حس کشیدگی و سنگینی دارم تو کمرم ،خیلی اروم اروم راه میرم نمیتونم تندتر راه برم یا سریع واکنش نشون بدم ،تو حموم بیشتر از پنج دقیقه زیر دوش میمونم کمرم می خواد جدا بشه از وسط انگار،برداشتن ی وسیله از رومیز برام سخته چون به کمرم فشار میاد انگار وزن هرچیزی که بردارم میفته دقیقا تو کمرم،حرکاتم کنده کلا،اوایل دستامم میشیتم کمرم درد میگرفت الان یکم بهتر شده فقط دستامو میبرم سمت شیر اب ی حس کشیدگی تو کمرم هست
منم اروم راه میرم کمرم اونقد سفته که نمیشه تند تر راه برم،اوایل که میخواستم حین راه رفتن ی کاری کنم مثلا شالمو بکشم جلو و یا از تو کیفم کلیدمو بردارم نمیشد اصلا،هماهنگیم به هم خورده بود عضلاتم سفت بود نمیتونستم
کمرم خیلی اذیت میکنه مخصوصا وقتی میخوام کاری انجام بدم که یکم فشار بیاد به کمرم
رو به جلو هم نمیتونم خم شم انگار خشکه خشکه ،به زور دستامو میزارم روی رونام و اروم اروم میام جلو با درد و کشیدگی میتونم تا حالت رکوع یکم خم شم اونم زانو هام خم میشه اما اگه بدون کمک دستام بخوام خم شم اصلا نمیشه چون کمرم سفت و به شدت خشک شده و خم نمیشه
منم پنج ماهه عمل با پلاتین داشتم هنوز میخوام ظرف بشورم کمرم درد میگیره ،هنوز اشپزی برام سخته چون سرپ ...
منم الان ٥ ماهه عمل کردم
بدون پلاتین خیلی راحتم واقعا بهتر شدم
فقط چون همه خرید خونه و رانندگی و خونمونم طبقه دوم بدون آسانسور یه کم استرس دارم
شما فیزیوتراپی نرفتین?