2777
2789

میگه دیگه پسره رو دوس نداره وحلقه وطلاهاولباسای خریدو تو نایلون گذاشته پس بده همش دوماهه عقد کرده نمیدونه چجوری به خونوادش بگه الان به پسره وخواهرش گفته طلاق میخواد میخواد بدونه واسه طلاق اول چیکار باید بکنه 

خدایا داده ونداده ات راشکر

چرامشکلشون چیه؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکنم انقد راحت باشه اگه پسره اکی نباشه

اول از همه باید به خانوادش بگه

و ببینن که پسره قبول میکنه طلاق بده و توافقی باشه یا نه وگرنه خیلی بدو بدو باید داشته باشه مگه اینکه وکالت طلاق داشته باشه

دادگاه ازش دلیل منطقی میخواد احتمالا چند جلسه بفرستنش پیش مشاور  طلاق گرفتن کشکی نیست که من تو ...

این همش گریه میکنه که دیگه نمیخوامش بنظرت میتونه بادوندگی طلاق بگیره ؟

خدایا داده ونداده ات راشکر
خب یه سوال چرا بله گفت؟

آبجی این چیزاپییش میاد 

مخصوصاتوازدواج های سنتی. 

ازهمه عذرمیخام این موردومیگم ولی یکی بودتونامزدی متوجه شده بودآلت مردخیلی کوتاس طلاق گرفت  

درکل ب نظرم الان اگه جداشن خیلی بهترازاینه ک بعدچن سال بای بچه بخان جداشن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
این همش گریه میکنه که دیگه نمیخوامش بنظرت میتونه بادوندگی طلاق بگیره ؟

اینجوری کارش سخت میشه تو دادگاه 

مگه اینکه وکیل بگیره ،کارشو راه بندازه

مهریه هم میخواد؟؟

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز