2777
2789
عنوان

زن عموم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 10255 بازدید | 196 پست
دروغم چیه چرا باید عزیزام بکشم 😭

گواهی فوت داری ۳ تا ؟  

عکس قبر داری ۳تا  ؟ 

شناسنامه یا کارت ملی باطل شده داری ۳ تا ؟ 

من دقیقا این رمان رو خوندم 

بی خیال کاریت ندارم که 

انشالله اگه راست هم هست زودی خوشبخت شی

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزریزم برو بهزیستی و خودت درخواست بده اونجا بمانی. فکر کنم بشه. ولی تا تو نخواب نمیتونن مجبورن کنن. ...

مجبورم نمیکنن عموم همچین آدمی نیست اما... بازم می ترسم عموم خیلی دوسم داره مطمئنم داداشم چه کنم اونم میزارن کنارم باشه 

آره بابا  با کلی ارث الان باید هزارنفر دورش باشن نه فقط زنعمو

اونفدرم که نیست عموم شریک بابام بوده دو تا عمو دیگه هم دارم شریکش هستن عموم نمیزاره خونه داییم یا عمه یا هر کسی برم میگه اینجا خونه خودم امن تره بازم هر جور دویت دارید فکر کنید 😭🙂

دآرم ازت سوال میکنم چرا استیکر میدی  این هایی که گفتم رو داری ؟ اگه نداری چرا با احساسات ملت ب ...

اگه داری ام که من اشتباه کردم و ازت عذرخواهی میکنم 

البته اگه نتی نباشه 

یه چیز بگم ناراحت نمیشی. چرا زن عموت باید همچین ریسکی کنه این حرفا رو بزنه فکر کنه تو خوابی. شوخی می ...

تو رمان هرچیزی امکان داره