2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اسم نی نی پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویهان  

من به اینکه اسم خواهر و برادر مثل هم باشع اعتقاد ندارم مگه میخوان تا ابد پیش هم باشن یه روز میرن پی زندگی خودشون 

اولین باری که پسرم رو بغل کردم یه حس متفاوت داشتم یه حس بکر یه حس وصف ناشدنی با خودم گفتم این ثمره ی ۹ ماه منه اون  رو بعد از خدا من به این دنیا آوردمش مطمعنم به عضو جدید خانوادم هم این حس رو خاهم داشت 
آران(این خیلی بنظرم برای پسر خاصه) آروین (به آوین یا آوینا خیلی میاد) آوش،آراد ، آرین ، آوید ، اس ...

مرسی عزیزم

شازده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دلتنگته .
اسم. بچه 😂

خب دیگه نون فلافل 😂😂😂

هاااا لواش هم خوبه😂😂

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
فدات گلی♥️ یه چیزی بزار شبیه آوینا چون فقط خود خواهر بردارا میدونن چه مزه ای میده اسماتون ست باشه

قربونت عزیزدلم 🎈

شازده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دلتنگته .