2777
2789
این ماهی پرورشیه ار اول تو اب ازاد نبوده

دیگه بدتر چرا باید یه موجود زنده رو اسیر خودخواهی خودمون کنیم از اول تو یه زندان تا آخر خیلی حس بدیه البته کلا من با هیچ حیوانی موافق نیستم که تو خونه نگهدارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم خییلی بی ربطه . ولی همیشه هزار تا عیب روی ماهی قرمزگذاشتن . درحالی که خیلی قشنگن . ولی واقعا تو تنگ انداختنشون بده . اوندفعه تو ائل گلی تبریز میدیدم پر ماهی قرمز بود که از اندازشون معلوم بود عمرشون زیاده . تو محیطی مثل اونجا خیلی خوبه نگهداشتنشون چون قشنگ ان . ولی نمیدونم چرا تو خونه هرکاری میکنی زود میمیرن 

کاربر سرگشته از جهل دنیا هستم.  اگر از اون دسته افراد هستید که انسان بودن رو  تنها و تنها توی حجاب و نماز و روزه خلاصه میکنید و عقایدتونو بدون دلیل منطقی تحمیل میکنید . پس لطفا با من صحبت نکنید 🙏
من ۴ ساله دارم  تنگ کوچیک فقط برای روز اول و دوم عید خوبه بعد بزارید تو یه سطل بزرگ  ابش ...

عزیزم اب باید سرد سرد باشه یا ولرم اخه یجا شنیدم باید ابت سرد باشه تا نمیره

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂
ن برای شمام میگم.یعنی واقعا چهارسال داری روز درمیون اب عوض میکنید؟غذا چی میدین بهشون؟عکسشون میدی

اره 😅

دخترم اینکارو دوست داره باهم انجامش میدیم 

خونه خودمون نیستم الان

نون ، بیسکویت

سبزیجات بخار پز 

اره 😅 دخترم اینکارو دوست داره باهم انجامش میدیم  خونه خودمون نیستم الان نون ، بیسکویت سبزی ...

نون و بیسکوویت😐😐😐خدایا من رو گاو کن

شما ک طرفدار ماهی ها هسی.انقد اب شرب هم ک چرخه محیط زیست رو به خطر بندازی...‌...درسته کارت؟