جشن ایرانی چهارشنبه سوری اخرین چهارشنبه سال زمانی که اسمان رو به تاریکیست انجام میشود اینکه سه شنبه شب چهارشنبه سوری اجرا شود کاملا خنده دار است و تحت تاثیر فرهنگ ها دیگر قرار گرفته.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از گذشته های دور هر ملتی فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود را داشته و برخی از آن باورها تا به امروز پا بر جا مانده اند. در ایرانباستان مردم روزهای خاصی از سال را به جشن و سرور می پرداختند. گروهی از جشن های ایرانی جشن های آتش بودند آتش در بیناقوام آریایی مورد احترام و مقدس بوده است که برخی از آنها تا به امروز باقیمانده اند مانند چهارشنبه سوری که در آخرین چهارشنبهسال برپا میشود. در این که چرا چهارشنبه از بعد از اسلام زمان دقیق آن نامعلوم است برای این جشن انتخاب شده نظرات مختلفیارائه شده است. برپایی آتش در این روز برای گرم کردن زمین و از بین بردن سرما وپژمردگی بوده است. ایزد رپیثوین هنگامی که دیوزمستان به جهان یورش می آورد به زیر زمین می رود و آبها را گرم نگه می دارد تا گیاهان زنده بمانند.علاوه بردانستن پیشینه جشن سوری، چهارشنبه سوری جنبه دیگری به عنوان یک رویداد کارناوالی دارد. این جنبه از مراسمچهارشنبه سوری تا کنون چندان مورد توجه قرار نگرفته است. کارناوال نوعی خرده فرهنگ انتقادی است که آیین ها و آداب آن،هنجارهای حاکم را به پرسش می گیرند. میخائیل باختین آن را به اعتراض و رهایی مردم پیوند می دهد. چهارشنبه سوری علی رغم اینکهجشنی مردمی است و امروزه جنبه حکومتی ندارد اما ویژگی های نمادینی دارد. رویداد کارناوالی زمانی رخ میدهد که مردم با شکستنتابوها می کوشند تا هویت خود را ازطریق یک نمایش اجتماعی قوی به دست آورند.