2777
2789

با عرض معذرت پنج شیش روزه ترشـ*ـح بی رنگ و بی بو رقیق دارم طوری که لباس زیرم و مدام عوض میکنم،میدونید علتش چیه؟شمام تجربشو داشتید؟

ره آسمـان درونسٺ پر عشـق را بجنبـان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،موقع پریودی،به علت فعالیت رحم،ترشحات بیشتر میشه..در غیر این صورت ممکنه عفونت باشه هرچند ترشح عفونت معمولا بودار و رنگ داره،ولی اینم ممکنه عفونت خفیف هم باشه،اگه امکانش هست یه نسخه برید پیش دکتر زنان که اگه عفونته براتون دارو تجویز کنن..من بعد از پریودی دچار عفونت میشم به علت این که به نوار حساسیت دارم،یه چندباری از آب نمک استفاده میکنم خوب میشه

مال من همیشه خیس میشه؟'خب یعنیچی؟ 

عزیزم.من جایی خوندم که خانوما موقع ظرف شستن باید پیشبند استفاده کنن چون دچار رطوبت و سردی رحم و در نتیجه به مرور دچار تنبلی تخمدان میشن

آره من گاهی ترشحم زیاد میشه، ولی نمیدونستم چرا، ممنونم

خواهش می کنم گلم 

رحم و واژن که مرطوب بمونه محیط مناسبی برای رشد قارچ می شه برای همین می گن بعد دستشویی خودتون را با دستمال بهداشتی که تو توالت نگهداری نشده خشک کنید تازه این کار باعث سفید ماندن واژن می شه