2777
2789
عنوان

سه تا لباس بچه شد ۴ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل مامامانا اینه دوس داریم واسه بچه هامون لباس لاکچری بگیریم ولی دیگه بعدش نباید حرص بخوریم😂

من نمیخواستم بخرم برا دخترمم دادم بدوزن 

رفتیم برا پسرم کفش بگیریم اینام رفت تو پاچمون 😪

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره
خب گرون و برند خریدی عزیزم  لی مام فیت دخترانه اینجا 150000 هست

ما که اورمیه هستیم و شهر مرزی و جتس ها بیشتر ترکه.

جنس کنار خیابونی هم این قیمت نیست خدایی.

البته سن و سال بچه مهمه.بچه ی من ۱۰ سالشه و واقعا شلوار معمولی رو به خوب خریریم براش چون تو تنش دوام نمیاره اگه بنجول و ارزون باشه و شد ۶۰۰ که ۵۰ تخفیف داد بهمون

یاشاسین آذربایجان💓✌

خیلی خوشگلن مبارکشون باشه ب شادی بپوشن🤩

ولی گرون گرفتی😂

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
مارک خریدی حتما.گرون هست ولی نه درین حد که یه بلوز شلوار بچگونه ۱۲۰۰ باشه

سه تا شلوارا باهم شد تقریبا دو و خورده ای 

سه تا تیشرتا هم شد یه تومن 

یه کفش هم شد ۴۸۰

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره
اونایی که دار تعجب میکنن انگار از بازار خبر ندارن. 🤐

خبر داریم بستگی داره چ مارکی بخریم😂

مثلاً من ی شال خریدم ۲۳۰ درصورتی ک دوستم شال خرید ۸۰ دیگه بستگی داره.

البته پشیمونم شال ایقد گرون خریدم😂

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....

خوشگله؛ ولی خیلی گرونه. خوب قیمت مناسب تر می خریدین

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
مشکل مامامانا اینه دوس داریم واسه بچه هامون لباس لاکچری بگیریم ولی دیگه بعدش نباید حرص بخوریم😂

آره واقعا .البته  بچه ی من ۱۰ سالشه و لباساش واقعا گرونه و لباس ارزون و بی کیفیت تو تنش دوام نمیاره و باید جنس خوب بخرم.مخصوصا کفش بی کیفیت یک ماه هم دوام نمیاره تو پاش چون شیطونه ماشالا.

واسه همون همیشه براش جنس خوب و گرون میخرم .نه حرص نمیخورم خدا بده تا همه بتونن جنس خوب بخرن مخصوصا واسه بچه ها.

یاشاسین آذربایجان💓✌

من نمیخواستم بخرم برا دخترمم دادم بدوزن  رفتیم برا پسرم کفش بگیریم اینام رفت تو پاچمون 😪

فدای سرشون به شادی بپوشن دیگه‌چکارکنیم هرکی هر قیمتی دوس داره میزاره رواجناس

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
آره واقعا .البته  بچه ی من ۱۰ سالشه و لباساش واقعا گرونه و لباس ارزون و بی کیفیت تو تنش دوام نم ...

اره بابا لباس بچه رو چون خیلی شیطونن زود ب زود کثیف‌میکنن همش‌میندازیم ماشین بشوره باید جنسشون خوب باشه ولی خب بعضیا خداروفراموش کردن دهن ملتو سرویس کردن

مبارک تنشون باشه اشکال نداره بزار بپوشن کیف کنن عید مال بچه هاس 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا