2777
2789
عنوان

به قضیه عروس خواهرشوهری بگم😐😐

426 بازدید | 27 پست

بابام یه دوستی داره اومده مسافرت خونه بابام بعدیه پارچه آورده بودبرازن داداشم بعدبابام نشونم دادگفتم وای چه قشنگه بابام گفت میرم به دوستم میگم من ابن پارچه رومیدم به دخترم بعد رفته گفته دوستش گفته باشه بالا چه فرقی میکنه بدش به دخترتون حالا حلاله من این پارچه روبردارم براخودم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ار

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

عکس پارچه لطفا 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

خب نمیتونست بگه که نه نده

به نظرم چون هدیه برای ایشونه نباید برمیداشتی

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671