2777
2789
عنوان

قلب بچه چند هفتگی تشکیل میشه؟؟؟

4684 بازدید | 23 پست

من ۵ هفته و ۳ روزمه هنوز ۶ هفتم کامل نشده 

دیشب سونو دادم هماتوم داشتم

دکتر گفته قلب این بچه تشکیل نشده برو بندازش

مگه قلب بچه الان باید بزنه اصلاااا؟

جنین توی کیسه دیده شد اینسری ۳ میلیمتر بود

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

واااا 

تا ۸ هفته صبر‌کن بنظرم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز وقت هست

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
خوب شد دیشب نرفتم بیمارستان😐 این دکترا چرا اینجورین

آره عزیزم، اتفاقا یه دکتری میگفتن که تا 8هفته فرصت هست برای قلب، عجله نکن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

چه دکتر احمقی بوده. قلب بچه  از آخر ۵ هفته تا ۹ هفتگی باید تکیل بشه.

تا ۹ هفتگی وقت هست اصلا نترس.

خیلی هم بدکاری کردی الان رفتی سونوگرافی چون باعث میشه بیشتر استرس بکشی و حرف دکترا باعث ناراحتی و استرست میشه.دکترای الان نمیدونم چرا اینقدر دور از جون شما احمقن. نمیفهمن ک نباید زن باردار استرس بکشه.خودشون میگن استرس برای زن باردار خوب نیس ولی خودشون نمیفهمن و هی استرس میدن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
چه دکتر احمقی بوده. قلب بچه  از آخر ۵ هفته تا ۹ هفتگی باید تکیل بشه. تا ۹ هفتگی وقت هست اصلا ن ...

دیشب داشتم میرفتم دهانه رحمو بررسی کنن واسه سقط

خوب شد نرفتممم انگولک میکردن بچه خودش دفع میشد🙄

بخاطر خونریزی رفتم میگن لخته خون هست و چون قلب تشکیل نشده این از بین رفته

در صورتی که رشدش خیلی خوبه من سه روز سه روز هی میرم سونو قشنگ هر سری میرم کیسه رشد کرده و این سری نسبت به ۴ روز پیش حتی جنین تو کیسه دیده شد 

دوست من تازه ۹ هفتگی قلب بچش تشکیل شد. اصلا نرو تا اون موقع سونوگرافی.

پودر سویق به بخور و آب انار و خرما بخور برای تشکیل شدنش.

اصلا هم نترس.

فوری دکترتم عوض کن. این دکتر معلومه چیه....

دیشب داشتم میرفتم دهانه رحمو بررسی کنن واسه سقط خوب شد نرفتممم انگولک میکردن بچه خودش دفع میشد🙄 ب ...

نگران نباش انشاالله ک زودتر تشکیل میشه.

خیلی خونریزی داری؟

دوست من تازه ۹ هفتگی قلب بچش تشکیل شد. اصلا نرو تا اون موقع سونوگرافی. پودر سویق به بخور و آب انار ...

بدبختانه دم عیده

هیییچ دکتری ویزیتم نکرد گفتن پرونده بارداری تشکیل نمیدیم

دکتر بودن اینا خیلی خوبه والا

انگار بقالیه،چون یه بچه است خب تا بعد عید معلوم نیست چی به سر این بچه و زن باردار بیاد

نگران نباش انشاالله ک زودتر تشکیل میشه.  خیلی خونریزی داری؟

دیروز اندازه روز اخر پریودی بود

امروز صبح اومد از اونموقع فعلا قطع شده 

خوابیدم فعلا تکون نمیخورم

من فکر کنم ۸ هفته بود صدای قلبش رو شنید توی سونو، دفعه قبل که رفته بودم اصلا جنین رو ندیده بود فقط س ...

خونریزی و اینا ندلشتی؟من چون لخته خون دیدن گفتن قلبم ک نیست برو بنداز