2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مزه گوشت تو ماکارانی دوس ندارم با سویا همون مثل روش با گوشت درست میکنم حوب میشه

منم گوشت دوست ندارم با سویا بهتره

خداجونم شکرت به خاطر همه چی ،☺️

من سویا را یه کم میکوبم بدم میاد بزرگ باشه فقط هم سبحان میگیرم 

بعد پیازو سر را رنده میکنم تفت میدم بعد سویا ی خیس شده را اضافه می کنم و کمی که تفت خورد رب میزنم  با ادویه و زردچوبه و زیره   بعدش یه نصف استکان آب نیریزم با نمک کم بعد درش را میبندم تا آبش تموم بشه  بعد ماکارونی را آبکش میکنم با سویا مخلوط میکنم 

ته دیک سیب زمینی و کنجد میذارم بعد درش را میذارم نیم ساعته با شعله ملایم دم میکشه بد یه ربع  آخراش جعفری پودر شده یا ساطوری خشک میریزم

امتحان کن عالی میشه

من سویا را یه کم میکوبم بدم میاد بزرگ باشه فقط هم سبحان میگیرم  بعد پیازو سر را رنده میکنم تفت ...

ممنونم عزیزم لطف کردی....فقط جعفری خشک شده دارم همینطوری اخراش روی ماکارونی بریزم؟چه مقدار باشه؟

من سویا را یه کم میکوبم بدم میاد بزرگ باشه فقط هم سبحان میگیرم  بعد پیازو سر را رنده میکنم تفت ...

زیره هم تا حالا نزدم اونم یه سر قاشق بریزم...زیره سیاه باشه؟

ممنونم عزیزم لطف کردی....فقط جعفری خشک شده دارم همینطوری اخراش روی ماکارونی بریزم؟چه مقدار باشه؟

هرچقدر دوست داری مثلا خودم برای چهار نفر دوتا قاشق غذا خوری میریزم اگه دوست داشته قارچ هم بذار با سویا تفت بخوره عالیه اگه سیر تازه هم نداری اشکال نداره یه قاشق چایخوری پودرش را بریز

طعم زیره خوب میشه باهاش ؟ آخه به ماکارونی نمیخوره

بعد اینکه سویا رو چطوری خیس میکنید ؟ فقط می شورید یا یه چند دقیقه بذاریم توی آب ؟ من از بوش بدم میاد

طعم زیره خوب میشه باهاش ؟ آخه به ماکارونی نمیخوره بعد اینکه سویا رو چطوری خیس میکنید ؟ فقط می شورید ...

یه ربع خیس بخوره تو آبگرم کافیه

آره اگه زیره دوست داذی خوشمزه میشه فقط یادت باشه پودرش کنی

ماکارونی من همش به هم میچسبه و شفته میشه 

عزیزم اولا که آبش باید جوش باشه بعد داخل آبش من همیشه یه مقدار زردچوبه میزنم رنگ ماکارونی خوشگل بشه همیشه هم یه قاشق روغن بریز داخل آب در حال جوش و اگه میخوای دمش کنی حتما زنده برش دار و وقای ماکارونی را ریختی یه هم کوچولو برن تا بهم نچسبن روغن یادت نره